Edge-Team støtter lokale talenter, mål om landsholdet og Team Rynkebys indsamling

Lis-Linette Knoth Grand
Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

Hos Edge-Team er vi med til at støtte en række fantastiske initiativer og lokale talenter. Her hører du lidt om noget af det, vi støtter:

Vi støtter Mathias’ store mål, landsholdet

Mathias med medalje rundt om halsen og hans træner.

Vores medarbejder Mathias Kloch, ansat som Application Engineer hos os, går til klassisk Styrkeløft/ Powerlifting, og hans store mål er at komme på landsholdet, og der hjælper vi ham godt på vej.

Mathias siger selv:

Hos Edge-Team er vi glade for, at vi kan være med på hans rejse ved at sponsere det nødvendige udstyr, og vi får en helt masse ny viden om denne konkurrencesport, som er utroligt fascinerende.

Lokal støtte til fodboldklubber

Lystrup IF U12 Drenge

Stavtrup IF U15 Drenge

Det er vigtigt at styrke vores lokalsamfund, og derfor støtter vi også lokale fodboldklubber som Lystrup IF U12 Drenge og Stavtrup IF U15 Drenge. Fodbold er en fantastisk måde at bringe folk sammen på, og vi er glade for at støtte udviklingen af talenter og fællesskabet gennem vores sponsorater til lokale fodboldklubber.

Støtte til Team Rynkeby for Børnecancerfonden og Børnelungefonden

Som Bronzesponsorer støtter vi Team Rynkeby i deres arbejde for at indsamle midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark. Vi er glade for at kunne bidrage til kampen mod børnesygdomme, og vi er glade for at være en del af denne vigtige mission.

Bliv selv sponsor – eller se, hvem der er med i kampen her

Vi er glade for at kunne bidrage til disse fantastiske formål og ser frem til at fortsætte vores engagement i samfundet. Tak til alle, der er en del af disse projekter, og tak til vores team, der gør det muligt for os at gøre en positiv forskel.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »