DriveWorks’ salgskonfigurator – øg dit salg

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Med DriveWorks’ salgskonfigurationer giver du kunderne alt det, de efterspørger – nemt og hurtigt.

Vores forretningsområde, CONFIQ, har sit fulde fokus på at hjælpe virksomheder med at implementere digitale løsninger såsom en salgskonfigurator.

Evnen til at konfigurere et produktdesign og med det samme tilbyde kunden en pris på produktet er i dag essentielt for enhver produktionsvirksomhed inden for enhver industri. Dette får du som del af DriveWorks’ salgskonfigurator, som du kan læse meget mere om her.

Overhal dine konkurrenter

Vil du have en konkurrencemæssig fordel over for dine konkurrenter og spare ressourcer? Dine konkurrenter kan sagtens tilbyde brugertilpassede produkter, men nøglen til at skabe mest værdi for dine kunder ligger i at implementere DriveWorks’ online salgskonfigurator, der differentierer dig fra de andre på markedet.

Salgskonfiguratoren til produktionsvirksomheder, der giver bedre kundeoplevelse

Kunderne har i dag mange kort på hånden og accepterer derfor ingen fejl eller lange leveringstider.

Ved at give dit salgsteam et effektivt redskab i form af DriveWorks, der ændrer måden, I sælger på, vil det øge oplevelsen og tilfredsheden for kunderne.

Sælgeren kan hurtigt og let give nøjagtige tilbud til kunden, og kunden kan inden for få minutter se, hvordan det færdige produkt vil blive i en 3D-version – endda med en pris på produktet.

Lad kunderne 3D visualisere sit produkt med en salgskonfigurator

Således kan sælgere, leverandører og kunder når som helst selv konfigurere og bestille brugerdefinerede produkter. Ved at lade dine kunder visualisere deres produkter online, bliver det nemmere for dig at fange dine kunders opmærksomhed og skabe den fornødne værdi for dem.

Skab en forbindelse mellem produktion og salg og reducér:

  • Omkostninger
  • Fejl
  • Leveringstid

Kunden kan også være med, imens du designer produktet, da det med DriveWorks er nemt og hurtigt at kunne dele produktet med kunden i 3D.

Dit salg kan øges yderligere, hvis du vælger at markedsføre dine egne produkter i 3D på din hjemmeside.

Tag et kig på vores DriveWorks Pro-udgave, som giver dig de bedste forudsætninger for at sætte dine konkurrenter til vægs ved at konfigurere den ideelle løsning hver gang med intelligent, regelbaseret og guidet salg.

Du kan også se DriveWorks an ved at prøve DriveWorks Solo gratis i 30 dage.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »