Alt du skal vide, inden du søger om 3DEXPERIENCE Works for Startups

Peder Skovlunden-Pedersen
Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen

Hør vores Edge Talk med Mikkel fra Dassault Systems, der forklarer mere om, hvad 3DEXPERIENCE Works for Startups kan tilbyde.

Det kan være enormt svært for en nyopstartet virksomhed at tage skridtet hele vejen fra den gode idé til et færdigt produkt på hylderne. Derfor tilbyder SOLIDWORKS programmet, 3DEXPERIENCE Works for Startups, til nye virksomheder, der har brug for alt den hjælp, de kan få.

Nedenfor beskriver vi, alt du behøves at vide om, hvordan du bliver en del af programmet. Hvis du er usikker på, hvad programmet egentlig drejer sig om, kan du læse mere her.

Hvem kan blive en del af programmet?

Der er visse retningslinjer, du skal holde dig inden for, hvis din virksomhed skal blive en del af programmet. Der er dog to lag til programmet, så hvis din virksomhed ikke kvalificerer til det ene, kan det være, den anden passer bedre.

Det ene lag hedder Startup, og her kræves der, at…

  • Virksomheden højst er 3 år gammel
  • Der højst er tjent 1 million dollars
  • Der højst er modtaget 1 million dollars fra fonde
  • Du ikke er betalende kunde i forvejen
  • Og at I laver/vil lave et fysisk produkt

Hvis din virksomhed derimod er en anelse mere etableret, kan Scale-up være noget for jer!

Her kræves der, at…

  • Virksomheden højst er 5 år gammel
  • Der højst er tjent 5 million dollars
  • Der højst er modtaget 5 million dollars fra fonde
  • Du ikke er betalende kunde i forvejen
  • Og at I laver/vil lave et fysisk produkt

Hvis du bliver en del af programmet, vil din virksomhed få adgang til 3DEXPERIENCE software i 12 måneder, og derefter vil programmet tilbyde jer nogle løsninger til at komme godt videre.

Hvordan søger du?

Hvis din virksomhed nogenlunde passer til kravene ovenfor, er det bare med at søge – kravene er blot retningslinjer, så man er ikke nødvendigvis udelukket, bare fordi din virksomhed eksempelvis er 3 år og 1 måned gammel.

Du søger ganske simpelt ved at bruge 5 minutter på at udfylde en ansøgningsformular, hvor du fortæller lidt om, hvilke problemer I løser i markedet, hvad produktet er, hvor I er i udviklingsfasen og andre vigtige informationer.

Herefter evalueres ansøgningerne, og hvis din virksomhed bliver valgt, vil I få adgang til 3DEXPERIENCE software og et samarbejde vil starte med os, hvor vi tilbyder jer support og oplæring.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »