3DExperience World 2024 – Læs mere om eventet her

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

3DExperience World, som tidligere hed SOLIDWORKS World, skydes i gang på søndag og tusinder at 3DExperience og SOLIDWORKS entusiaster er nu på vej til Dallas, Texas, USA.

Første SOLIDWORKS World blev afholdt i Palm Springs, Californien 1999 og det er dermed 25 år siden den første, så denne gang bliver sikkert helt speciel.

3DEXPERIENCE world 2024 - Billede 1 JPG

3DExperince World er dér, hvor 3DExperience og SOLIDWORKS-brugere mødes og udveksler erfaringer, udfordringer og ideer, deltage i tekniske sessioner, workshops, netværksmuligheder og udstillinger, hvor de nyeste trends inden for 3D Design, simulering, PDM/PLM og meget mere.

Andreas Vind og jeg, Michael, tog et par dage tidligere afsted for at opleve Dallas, indtage ”The American Vibe” og for at blive akklimatiseret, inden det helt store show bliver skudt i gang mandag morgen

Ankommet efter en længere flyvetur der gik fra København til Dallas via Paris landede vi tidlige om eftermiddagen og har brugt de sidste par dage til at falde på plads, komme over vores jet-lag og opleve lidt af byen. Selvom amerikanerne mest er til biler og ikke er så vilde med at gå så har vi da formået både at tage nogle gåture både i Downtown og en stor del af Uptown Dallas.

3DEXPERIENCE world 2024 - Billede 2 JPG

Det er blevet til Reunion Tower hvor vi havde en 360 graders udsigt over byen og kunne se så langt som 80 km i hver retning. Det må siges af Dallas er en stor by, men ikke ret høj, og antallet af skyskraber kan vel tælles på et par hænder.

 The Sixth Floor Museum, hvor Lee Harvey Oswald, skød JFK fra, samt krydset på vejen hvor han blev ramt.

Det blev til en masse små parker, nogle pænere end andre.

3DEXPERIENCE world 2024 - Billede 3 JPG

Vi vil holde dig opdatere med hvad der sker fra 3DexperienceWorld i løbet af den næste uges tid via blog og LinkedIn. Og du kan også følge nogle sessionerne hjemmefra via. 3dexperienceworld.com, live.solidworks.com eller solidworks.com/3dxw24/live.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »