Gratis elevkursus i EDGECAM Standard Milling for vores kunder

Thomas Larsen
Application Engineer

Thomas Larsen

Jeg glæder mig allerede til at afholde det næste kursus: EDGECAM Essential Milling, der afholdes den 3.-4. februar 2025

Hos Edge-Team er vi stolte af at støtte lærlinge og elever hos vores kunder gennem vores halvårlige, gratis elevkurser. Senest afholdt vi kurset EDGECAM Standard Milling den 30. september & 01. oktober 2024, hvor lærlinge fra virksomheder som Lars Broe Rustfri Stål A/S, Budweg Caliper A/S, AM Tooling A/S, Kvisgaards Maskinfabrik A/S, Micro Matic og AC Hydraulic A/S deltog.

EDGECAM Standard Milling Elevkursus - billede af lærlinge der sidder
EDGECAM Standard Milling Elevkursister
Billede af Thomas der underviser

Kursets indhold og formål

Kurset blev ledet af vores erfarne EDGECAM-ekspert, Thomas Larsen, som har mange års praktisk erfaring med både 3- og 5-akset bearbejdning. Under kurset havde lærlingene mulighed for at fordybe sig i de mere avancerede funktioner og strategier inden for EDGECAM. Det var designet til lærlinge med mindst ét års erfaring med EDGECAM Milling, eller dem der tidligere har gennemført EDGECAM Essential Milling-kurset.

Formålet med kurset var at sikre, at lærlingene ikke blot kan anvende EDGECAM optimalt i deres daglige arbejde, men også at de får mulighed for at tænke mere kreativt og løse komplekse problemstillinger.

Hvad synes eleverne om kurset, og hvad var deres forventninger?

“At deltage på kurset med andre lærlinge fra andre virksomheder, det er en rigtig god oplevelse for mig. Der kommer noget god sparring blandt os, og vi kan drøfte de forskellige problemstillinger fra vores virksomheder, hvilket er meget lærerigt.”

“Jeg har lært en ny fremgangsmåde med at bruge shadow areas i profiler, som jeg ikke har set før. Jeg har ofte haft udfordringer, hvor værktøjet går ned i huller i en 3D-profil. På kurset vil jeg gerne lære, hvordan man undgår det. Det vil spare mig tid og forbedre bearbejdningen fremadrettet.”

“Jeg håber at kunne tage en anden tankegang med ud i virksomheden, både i forhold til at fræse og til at tackle problemer. Det er interessant at blive undervist af en ekspert og tidligere programmør i EDGECAM, da han har en masse fif og tricks, som vi ikke nødvendigvis lærer ude i virksomheden.”

En værdifuld investering i fremtidens arbejdskraft

Hos Edge-Team er vi overbeviste om, at denne form for uddannelse og udvikling er en essentiel del af vores certificeringsprogram og en vigtig service for vores kunder. Gennem gratis kurser som dette sikrer vi, at lærlinge og elever bliver rustet til at blive fremtidens eksperter i deres fag. Dette skaber ikke kun værdi for dem, men også for de virksomheder, de arbejder for.

Næste kursus: EDGECAM Essential Milling

Vi glæder os allerede til næste kursus: EDGECAM Essential Milling, der afholdes den 3.-4. februar 2025 i vores lokaler på Thuavej 13, 5250 Odense SV. Dette kursus er designet til at give lærlingene indsigt i grundlæggende funktioner som:

  • Solider i EDGECAM
  • Automatisk feature finder
  • Opbygning af værktøjsdatabase
  • Fræsefunktioner (plan-, skrub- og sletfræsning)
  • Hul-/borefunktioner
  • Simulering af program
  • Generering af NC-koder

Kurset varer begge dage fra kl. 09:00 til 15:00 og vil give lærlingene den nødvendige viden til at tage deres EDGECAM-færdigheder til næste niveau.

Relaterede nyheder