SOLIDWORKS Add-ins: Hvad kan man mere i SOLIDWORKS?

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Ønsker du SOLIDWORKS Tips & Tricks? 

Jeg afholdte for nylig et webinar sammen med Andreas, som omhandlede tips & tricks til SOLIDWORKS-brugerfladen, og du kan se webinaret og læse mere her.

Oversigt over alle standard SOLIDWORKS-tastaturgenveje:

Download og se dem her

Oversigt over genveje jeg bruger, når jeg arbejder i SOLIDWORKS:

Modtag dem her

 


Se vores seneste webinar:

På kun 45 minutter giver Claus, dig en grundig gennemgang af nogle af de add-ins i SOLIDWORKS, der kan hjælpe dig med at optimere din arbejdsproces. Her er de funktioner, han dækker i webinaret:

FeatureWorks (Standard)

Dette værktøj gør det muligt at analysere og genskabe features i importeret geometri. FeatureWorks kan både bruges i automatiske og manuelle processer, og det er et vigtigt værktøj, hvis du arbejder med Sheet Metal eller standardgeometri, hvor der er behov for at redigere importeret geometri direkte.

SOLIDWORKS Utilities (Standard)

SOLIDWORKS Utilities ​- Add ins forklaring

Her kan du analysere og manipulere geometri på flere måder. Blandt andet kan du udføre tykkelsesanalyser, sammenligne filer, og simplificere assemblies. Med Utilities kan du nemt finde og redigere features, hvilket kan spare dig for en masse tid.

TolAnalyst (Professional)

TolAnalyst - SOLIDWORKS Add ins logo

TolAnalyst hjælper dig med at analysere tolerancekæder i dine samlinger. Det giver dig mulighed for at simulere værste fald-scenarier, forstå tolerancepåvirkningen og justere tolerancerne for at opnå den bedst mulige produktkvalitet. Dette er et must-have værktøj, hvis du arbejder med præcisionsdesign.

SOLIDWORKS PDM Standard (Professional)

SOLIDWORKS PDM Standard - logo

Når det kommer til filhåndtering, er PDM Standard et uvurderligt værktøj. Det sikrer en struktureret og sikker håndtering af dine filer med revisionsstyring og en simpel arbejdsproces, som er fuldt integreret med Windows Stifinder. Det er desuden nemt at opgradere til PDM Professional, hvis dine behov vokser.

Scan To 3D (Professional)

Scan To 3D - SOLIDWORKS add in logo
Scan To 3D - Samlet billede

Scan To 3D gør det nemt at importere point cloud-data og konvertere det til solider. Med værktøjer til at simplificere og skabe organiske overflader, kan du let bearbejde komplekse data fra 3D-scanninger og udtrække præcise kurver og geometrier.

SOLIDWORKS Design Checker (Professional)

SOLIDWORKS Design Checker - logo

Denne funktion gør det nemt at tjekke kvaliteten af dine tegninger og modeller. Du kan definere virksomhedens kontrolkriterier og få hurtige rapporter, som hjælper med at minimere fejl og optimere kvaliteten. Det er en hurtig og effektiv måde at sikre konsistens i dine projekter.

Advanced Flatten (Premium)

Advanced Flatten - SOLIDWORKS add in logo

Advanced Flatten giver dig mulighed for at arbejde med komplekse geometrier, som kræver fladgøring. Denne funktion hjælper dig med at forstå og simulere, hvordan tolerancepåvirkninger vil se ud i praksis, og det kan forbedre produktionskvaliteten markant.

Se hele webinaret og bliv klogere på SOLIDWORKS Add-ins

Selvom vi har nævnt lidt om funktionerne her, er det langt mere givende at se webinaret for at få en grundig gennemgang af hver add-in og lære, hvordan du kan implementere dem i dit daglige arbejde.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information om SOLIDWORKS? Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din software.

Relaterede nyheder

Dynelectro 3DEXPERIENCE

Derfor var 3DEXPERIENCE et godt valg for Dynelectro

Dynelectro tog fat i Edge-Team med et ønske om at finde et sted at gemme deres filer samtidig med et behov for automatisk nummer generering. Vi satte vores tekniker, Andreas, på opgaven. Der var ingen tvivl om at 3DEXPERIENCE platformen kunne være en løsning for Dynelectro.

Læs mere »