Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Salgskonsulent
T70 20 03 92

Mattias Green Adamsen

Matthias kommer med en baggrund i salgsbranchen. Han startede i detail og senere hen som KAM inden for software/it branchen. Mattias har gennem 4 år arbejdet med direkte salg og relations opbyggende salg. Han blev en del af edge-team i 2015 og startede uden den store erfaring inden for 3D CAD og CAM verden. Men igennem intern uddannelse og masser af dialog med vores kunder, har han fået en stor indsigt og forståelse lige fra pladebearbejdning til mold-flowanalyse. Mattias har snakketøjet i orden, skaber gode relationer til nye og eksisterende kunde og han har et højt energi niveau og drive.   

Mattias bruger sin fritid til at hygge om kæresten og deres fælles hund. Han har stor passion for sundhed og går op i personlig udvikling. Lader sig ofte inspirere af succeshistorier inden for erhvervslivet, som han bruger i sit daglige arbejde med åbning af døre og spændende muligheder med nye kunder.  

 

SolidWorks certificeringer: 
  • Tele Sales/Prospecting (CSPS)

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
29. January 2018, Egå
Edgecam Strategy Manager
30. January 2018, Middelfart
SOLIDWORKS Advanced Part
01. February 2018, Egå

Nyt fra bloggen

Customisation af Ribbon i Edgecam
Lav dit eget set-up i Ribbon i Edgecam Se i vores TechTips video hvordan du nemt og enkelt tilpasser opsætningen af faneblade og menuer til dine behov, og tilføjer de cykluser du har brug for.  ...

Kunderne siger

"Vi er gearet til at følge med den vækst vi er inde i både når det gælder produktudvikling, produktionsgrundlag og sammenhæng mellem de forskellige it-systemer og funktioner i virksomheden. Det havde vi ikke været, hvis vi ikke havde truffet beslutningen om at indføre SOLIDWORKS. "
Benny Burmester, Udviklingschef
Ergonomic Solutions
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev