Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Area Sales Manager - Fyn
T70 20 03 92
MMobil: 31 33 87 15

Brian Pelle Pedersen

Pelle er vores Area Sales manager på Fyn og hans fokus er at fokusere på udvikling og tekniske løsninger for Edge-Teams kunder.

Pelle er oprindelig uddannet skibsbygger på Lindø værftet. Efterfølgende arbejdede han på tegnestuen som konstruktør, koordinator og kontaktperson for produktionen. Han har desuden også arbejde 6 år som procesoperatør.

Han tog derefter et skift til salg og rådgivning med metalindustrien som fagområde, da han skiftede til en stilling som Salgskonsulent/Metal formand hos Viktech. Pelle fandt sit rette kald i salg og rådgivning - og han er glad for at blive i den industrielle branche, hvor han virkelig hører hjemme.

Pelle er far til 4 og bor på Fyn i lille Munkebo sammen med sin kone Maria. Den fritid, der er, bruger Pelle på familie, udflugter, og lidt motion i form af fitness eller en kort løbetur.

 

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
29. January 2018, Egå
Edgecam Strategy Manager
30. January 2018, Middelfart
SOLIDWORKS Advanced Part
01. February 2018, Egå

Nyt fra bloggen

Customisation af Ribbon i Edgecam
Lav dit eget set-up i Ribbon i Edgecam Se i vores TechTips video hvordan du nemt og enkelt tilpasser opsætningen af faneblade og menuer til dine behov, og tilføjer de cykluser du har brug for.  ...

Kunderne siger

"Jeg konstruerer i SOLIDWORKS flere timer dagligt og skaber dokumentation til gavn for virksomheden. Dokumentationsniveauet er steget betragteligt med de funktioner jeg har til rådighed i SOLIDWORKS. Desuden fremsender jeg 3D modeller til godkendelse internt samt til kunder. Ud fra disse modeller, kan jeg i samråd med involverede nå frem til den mest ideelle løsning til alles tilfredshed. Samarbejdet med Egde-Team er jeg fuldt tilfreds med, deres engagement og deres høje serviceniveau. Supporten er venlig, imødekommende og serviceminded. De gør hvad de kan, og har de ikke løsningen lige med det samme, vender de altid tilbage med en løsning.     "
Peter Bach
DMT - Danish Myo Technology A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev