Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

SWOOD Nesting

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild og uden man manuelt skal placere emnerne.

 Der kan tilføjes enkeltparter eller hele assemblyer. Stykantallet kan tilpasses for hver enkelt part og assembly. SWOOD Nesting vil automatisk sortere emnerne ud fra emnets tykkelse og materiale.

Herefter kan man manuelt flytte rundt på emnerne, tilføje clamps, bestemme lead-in og lead-out på hvert emne og vælge bearbejdningsrækkefølge, hvis det ønskes.

SolidWorks laver en assembly ud fra ens indstillinger. Bearbejdninger kan tilføjes, ændres og fjernes på samme måde som i SWOOD CAM. Er der lavet et CAM-program til emnerne, er bearbejdningerne allerede lagt på den nyoprettede assembly.

SWOOD Nesting er et tilkøb, som er en tilføjelse til SWOOD CAM. 

 

SWOOD
Embedded thumbnail for SWOOD Nesting

Yderligere info

Mød vores ekspert
Application Engineer
70 200 392

Tips & Tricks: Bliv inspireret på Edge-Team TechTips

Edge-Teams egne nørder kommer løbende med input, inspiration og forkellige tips. Følg med på vores TechTips!

Case: Sparer tid og fjerner fejl med 3D CAD og PDM

Den største danske producent af specialbyggede flightcases, Herlev-virksomheden Flightcases International har reduceret sin gennemløbstid for nye produkter med en tredjedel ved...

 

 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
05. August 2020, Sorø
SOLIDWORKS Sheet Metal
10. August 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Den personlige tilgang fra Edge-Teams side er vigtig, fordi de kender deres kunder bedre. Vi møder et godt engagement og en personlig kontakt, og det samarbejde, vi har med Edge-Team gør, at vi også selv bliver mere fleksible over for vores kunder. "
Peter Bach
Grumsen Maskinfabrik
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding