Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

SWOOD Design

SWOOD Design er en stor konfigurator, som er fuldt implementeret i SolidWorks.

Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assambles i SolidWorks og kan efterfølgende konfigureres og assambles til et møbel i SWOOD Design. Her i konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene, som er brugeligt i SWOOD Design Reporting.

De mange konfigureringsmuligheder giver dig mulighed for hurtigt at oprette nye møbler ud fra egne materialer og egne dele, du allerede har konfigureret.

Grundet parametrisk opbygning af frames, tilpasses låger, beslag, hængsler, dyvler og skruer sig automatisk både i forhold til placering, størrelse og antal styk, når et givent møbel ændres i størrelse eller materiale. På den måde får du en sikker og hurtig tegningsproces.

Når en assembly af fx et helt køkken er færdigt, kan SWOOD Design lave en rapport med alle nødvendige dele, der skal bruges til køkkenet samt en pris på alle delene. Alt fra skruer, beslag, dyvler, skinner, plader osv. vil blive listet med styk antal, materiale, størrelse og eventuelle tilføjelser som laminat og kantbånd.

 

SWOOD
Embedded thumbnail for SWOOD Design

Yderligere info

Mød vores ekspert
Application Engineer
70 200 392

Gratis E-guide: Vejledning i overgangen fra 2D CAD til 3D CAD

Hvilke strategier vil din virksomhed bruge til at forbedre overskuddet? Er produktudvikling en del af det? Hvis ikke, burde det være. Få en gratis E-guide med en masse inspiration og helt konkrete tips til den letteste overgang fra 2D til 3D CAD.

Case: Mere komplekse produkter kræver avanceret simulering

Når der skal løftes rigtig tunge emner, er Certex blandt de førende virksomheder i Europa. Certex leverer løfteudstyr til en lang række brancher som byggeri og anlæg,...

 

 

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Jeg har deltaget på ETUX 3 gange. Det giver mig mulighed for god sparring med kollegaerne i branchen, og mulighed for at netværke. Jeg lærer nye tips og tricks indenfor Edgecam på ETUX. "
Lars Weidick
Jægerspris Finmekanisk Værksted Aps
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding