Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

SWOOD Design

SWOOD Design er en stor konfigurator, som er fuldt implementeret i SolidWorks.

Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assambles i SolidWorks og kan efterfølgende konfigureres og assambles til et møbel i SWOOD Design. Her i konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene, som er brugeligt i SWOOD Design Reporting.

De mange konfigureringsmuligheder giver dig mulighed for hurtigt at oprette nye møbler ud fra egne materialer og egne dele, du allerede har konfigureret.

Grundet parametrisk opbygning af frames, tilpasses låger, beslag, hængsler, dyvler og skruer sig automatisk både i forhold til placering, størrelse og antal styk, når et givent møbel ændres i størrelse eller materiale. På den måde får du en sikker og hurtig tegningsproces.

Når en assembly af fx et helt køkken er færdigt, kan SWOOD Design lave en rapport med alle nødvendige dele, der skal bruges til køkkenet samt en pris på alle delene. Alt fra skruer, beslag, dyvler, skinner, plader osv. vil blive listet med styk antal, materiale, størrelse og eventuelle tilføjelser som laminat og kantbånd.

 

SWOOD
Embedded thumbnail for SWOOD Design

Yderligere info

Mød vores ekspert
Application Engineer
70 200 392

Kampagnepakker: Markedets førende CAD/CAM produkter

Kom godt i gang med CAD/CAM - Netop nu kører vi forskellige CAD/CAM kampagner -  kontakt os for at høre om jeres muligheder.

Case: Mere komplekse produkter kræver avanceret simulering

Når der skal løftes rigtig tunge emner, er Certex blandt de førende virksomheder i Europa. Certex leverer løfteudstyr til en lang række brancher som byggeri og anlæg,...

 

 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
05. August 2020, Sorø
SOLIDWORKS Sheet Metal
10. August 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Edgecam er super til at løse vores daglige opgaver og udfordringer. Edgecam er meget brugervenligt og kan løse meget komplekse opgaver. Hos Edge-Team møder vi altid dygtige og kompetente medarbejdere. "
Karsten Jørgensen
EB Teknik Borup A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding