Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

SWOOD CAM

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SolidWorks, hvilket betyder, at alle ændringer i SolidWorks automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmet, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse hver gang panelet benyttes.

SWOOD CAM kræver ikke SWOOD Design for at kunne bruges, og det kan derfor bruges som et hvilket som helst andet CAM-program, hvor der indhentes CAD-filer.

SWOOD CAM er ikke kun til træbearbejdning, men er god til alle blødere materialer, som bearbejdes på en CNC overfræser som fx kompositmaterialer. Med SWOOD CAM får du mulighed for at bearbejde 2.5 akset til 5. akset.

SWOODs workflow er meget intuitivt og læringskurven er virkelig god. Med drag and drop funktionen hele vejen igennem kan du hurtigt bearbejde hele parter med få klik. Tidligere cyklusser kan nemt gemmes i Machining Libary, så du senere blot at indsætte din tidligere cyklus og automatisk vælges værktøj og banerne for dig. 

Selv den 5-aksede del er hurtig at lære. Med det lille grafikfelt nederst i alle cyklusser kan du imens du tilpasser dine cyklusser se, hvad det får af betydning for din bearbejdning. Det gør derfor den 5-aksede bearbejdning nem, da du hele tiden kan se, om værktøjet vender og gør, som du ønsker, inden du validerer din cyklus.

SWOOD
Embedded thumbnail for SWOOD CAM
Mød vores ekspert
Application Engineer
70 200 392

Gratis HandsOn: Prøv kræfter med de nyeste features og funktioner i Solidworks

Vi holder ”Lær hvordan du arbejder i 3D CAD” HandOns-seminar for 2D brugere tre forskellige steder i landet i uge 48 - se hvornår og hvor her

Case: Mere komplekse produkter kræver avanceret simulering

Når der skal løftes rigtig tunge emner, er Certex blandt de førende virksomheder i Europa. Certex leverer løfteudstyr til en lang række brancher som byggeri og anlæg,...

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Har tidligere deltaget på ETUX og kommer for, at få sparring og høre om nye ting. ETUX er super informerende og man får en masse tricks. "
David Belin
Weibel Scientific A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding