Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

SOLIDWORKS Inspection

SolidWorks Inspection modulet effektiviserer og forenkler processen omkring dine udarbejdelser af kontrolspecifikationer. Gør den daglige arbejdsbyrde mindre!

Gør dokumentoprettelse enklere. Strømlin din kontrol af varer og hjælp til at forbedre kvaliteten

Dit fokus på kvalitet bør ikke belaste din virksomhed. Du kan spilde mange timer hver dag på manuel oprettelse af dokumentation til kvalitetskontrol. SOLIDWORKS® Inspection hjælper med at forenkle processen med oprettelse af kontroldokumenter og udførelse af igangværende kontrol samt ved modtagelse af varer.

Softwaren er intuitiv og nem at bruge, og hjælper dig med at strømline oprettelse af dokumenter med positionsnumre og specifikationer, ved at udnytte de eksisterende 2D data. Om filtypen er SOLIDWORKS filer, PDF eller TIFF filer, sikres der uanset en automatisering af en ellers manuel og tidskrævende proces. Målte kontrolværdier kan indtastes direkte - enten manuelt eller automatisk ved hjælp af et digitalt måleinstrument (såsom en USB-målepasser). SOLIDWORKS® Inspection hjælper designere og kvalitetsinspektører med stort set at eliminere fejl, forbedre time-to-market, og sikre at dele overholder specifikationer med forbedret kvalitet og optimeret pasform og funktion til følge.

Strømlin dine kvalitetskontrolprocesser

Virksomhedens kvalitetsafdelinger har naturligvis til opgave at gennemføre kvalitetskontroller. Dette indebærer ofte oprettelse af dokumenter som f.eks. tegninger med positionsnumre, billedforklaringer, rapporter til brug ved kontrol og yderligere materialer for at kunne dokumentere dele. Denne tidskrævende opgave er normalt designernes, ingeniørernes og/eller kvalitetskontrollørernes ansvar, og de kan bruge mange timer dagligt på at oprette dokumenterne manuelt. Tusindvis af egenskaber, mål, tolerancer og noter, skal angives manuelt i et Excel regneark. Hertil kommer, at denne tunge proces kan medføre menneskelige slåfejl, der med tiden kan blive både dyre eller endda måske kan kompromittere dine kvalitetsforpligtelser og -certificeringer.

Hvis en ingeniør eller kunde laver ændringer i modellen, kan det medføre tegningsrevisioner, der kræver, at kvalitetskontrollører skal gentage arbejdet og indtaste alle egenskaber igen. SOLIDWORKS® Inspection strømliner dine kontrolprocesser, ved at automatisere oprettelsen af positionsnumre på tekniske tegninger og oprettelsen af kontroldatablade og rapporter. Fortløbende positionsnumre anvendes automatisk for at hjælpe dig med at holde styr på dine data der skal kontrolleres. Nøjagtige diagramprint og kontrolark bliver genereret på få minutter. Med vores SOLIDWORKS® Inspection pakke, har virksomheder reduceret den tid det tager at oprette First Article Inspection pakker med op til 90 procent!

OCR (Opitcal character recognition)

I mange virksomheder kommer tekniske tegninger i PDF eller TIFF format. I disse tilfælde anvender SOLIDWORKS® Inspection OCR (Optical Character Recognition) til at kunne læse og identificere bla. nominelle dimensioner, plus og minus tolerancer, måltyper (f.eks. diametral eller lineær) og fjerner praktisk talt manuelle indtastninger og reducerer derved fejl. Det fungerer både med horisontale og vertikale dimensioner, delmål, notater, hulskemaer, afslutningssymboler og geometrisk dimensionering samt tolerancesymboler (GD&T), og betyder at du kan oprette dine kontroldokumenter uanset dit eksisterende CAD system, ved hjælp af den medfølgende stand alone version af SOLIDWORKS® Inspection.

Reducer time-to-market

SOLIDWORKS® Inspection kan markant reducere den tid, der er nødvendig for at generere Jeres kontrolrapporter. Med nogle få klik kan du oprette branche kompatible kontrolrapporter (f.eks. AS9102, PPAP, ISO 13485), eller bruge den effektive skabelon editor til at udarbejde en rapport, der matcher din virksomheds behov. Derudover hjælper Inspection, som nævnt, med at undgå fejl og uoverensstemmelser, der traditionelt kan opstå ved manuel indtastning af data. Du sparer tid, reducerer omkostningerne og lander flere kunder ved at fjerne flaskehalsene i kvalitetskontrollen og øge gennemstrømningen i produktionen.

Hjælp med at forbedre produktkvalitet og spar penge

Kontroldokumenter kan hjælpe virksomheden med væsentligt at forbedre sine produktionsprocesser, reducere skrot, afkorte time-to-market, samt selvfølgelig også forbedre produkternes kvalitet og pålidelighed. Fordi SOLIDWORKS® Inspection er nemt at bruge, kan du udrulle det hurtigt og effektivt ved at træne din afdeling og begynde at optimere dine kontrol- og kvalitetsprocesser. Programmet er integreret i vores SOLIDWORKS CAD program, men fås også i en særskilt udgave der kan fungere med dit eksisterende CAD system.

Solidworks
Embedded thumbnail for SOLIDWORKS Inspection
Mød vores ekspert
Technical Manager, B.Sc.Me.
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

SOLIDWORKS Inspection

Grundlæggende om SOLIDWORKS Inspection
Embedded thumbnail

SOLIDWORKS MBD

SOLIDWORKS MBD 2017
Embedded thumbnail

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD

Nyheder: Top 5 af de nyeste features i SOLIDWORKS 2019

Edge-Teams top 5 af de nyeste features i SOLIDWORKS 2019. Den næste store opdatering fra SOLIDWORKS er blevet tilgængelig, og den byder igen på en masse nye og spændende funktioner og features. 

Case: Supersmå satellitter kommer hurtig på arbejde ude i rummet

Derude i rummet langt over vores hoveder kredser de. I tusindvis af små og store satellitter, som både udfører en lang række uvurderlige måle- og overvågningsopgaver og gør det...

Næste kurser

Edgecam Code Wizard
21. October 2019, Sorø
SOLIDWORKS elevseminar
22. October 2019, Odense
Edgecam Ultimate Milling
28. October 2019, Odense

Nyt fra bloggen

CUSTOMTOOLS User Event 2019
CT World 2019 Silkeborg Da en del af vores kunder bruger programmet CUSTOMTOOLS, som er et partnerprodukt til SOLIDWORKS. Vil vi gerne gøre opmærksom på, at der bliver afholdt et gratis brugerevent onsdag d. 2. oktober...

Kunderne siger

"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioriterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer. "
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding