Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

SOLIDWORKS Inspection

SolidWorks Inspection modulet effektiviserer og forenkler processen omkring dine udarbejdelser af kontrolspecifikationer. Gør den daglige arbejdsbyrde mindre!

Gør dokumentoprettelse enklere. Strømlin din kontrol af varer og hjælp til at forbedre kvaliteten

Dit fokus på kvalitet bør ikke belaste din virksomhed. Du kan spilde mange timer hver dag på manuel oprettelse af dokumentation til kvalitetskontrol. SOLIDWORKS® Inspection hjælper med at forenkle processen med oprettelse af kontroldokumenter og udførelse af igangværende kontrol samt ved modtagelse af varer.

Softwaren er intuitiv og nem at bruge, og hjælper dig med at strømline oprettelse af dokumenter med positionsnumre og specifikationer, ved at udnytte de eksisterende 2D data. Om filtypen er SOLIDWORKS filer, PDF eller TIFF filer, sikres der uanset en automatisering af en ellers manuel og tidskrævende proces. Målte kontrolværdier kan indtastes direkte - enten manuelt eller automatisk ved hjælp af et digitalt måleinstrument (såsom en USB-målepasser). SOLIDWORKS® Inspection hjælper designere og kvalitetsinspektører med stort set at eliminere fejl, forbedre time-to-market, og sikre at dele overholder specifikationer med forbedret kvalitet og optimeret pasform og funktion til følge.
 

Strømlin dine kvalitetskontrolprocesser

Virksomhedens kvalitetsafdelinger har naturligvis til opgave at gennemføre kvalitetskontroller. Dette indebærer ofte oprettelse af dokumenter som f.eks. tegninger med positionsnumre, billedforklaringer, rapporter til brug ved kontrol og yderligere materialer for at kunne dokumentere dele. Denne tidskrævende opgave er normalt designernes, ingeniørernes og/eller kvalitetskontrollørernes ansvar, og de kan bruge mange timer dagligt på at oprette dokumenterne manuelt. Tusindvis af egenskaber, mål, tolerancer og noter, skal angives manuelt i et Excel regneark. Hertil kommer, at denne tunge proces kan medføre menneskelige slåfejl, der med tiden kan blive både dyre eller endda måske kan kompromittere dine kvalitetsforpligtelser og -certificeringer.

Hvis en ingeniør eller kunde laver ændringer i modellen, kan det medføre tegningsrevisioner, der kræver, at kvalitetskontrollører skal gentage arbejdet og indtaste alle egenskaber igen. SOLIDWORKS® Inspection strømliner dine kontrolprocesser, ved at automatisere oprettelsen af positionsnumre på tekniske tegninger og oprettelsen af kontroldatablade og rapporter. Fortløbende positionsnumre anvendes automatisk for at hjælpe dig med at holde styr på dine data der skal kontrolleres. Nøjagtige diagramprint og kontrolark bliver genereret på få minutter. Med vores SOLIDWORKS® Inspection pakke, har virksomheder reduceret den tid det tager at oprette First Article Inspection pakker med op til 90 procent!
 

OCR (Opitcal character recognition)

I mange virksomheder kommer tekniske tegninger i PDF eller TIFF format. I disse tilfælde anvender SOLIDWORKS® Inspection OCR (Optical Character Recognition) til at kunne læse og identificere bla. nominelle dimensioner, plus og minus tolerancer, måltyper (f.eks. diametral eller lineær) og fjerner praktisk talt manuelle indtastninger og reducerer derved fejl. Det fungerer både med horisontale og vertikale dimensioner, delmål, notater, hulskemaer, afslutningssymboler og geometrisk dimensionering samt tolerancesymboler (GD&T), og betyder at du kan oprette dine kontroldokumenter uanset dit eksisterende CAD system, ved hjælp af den medfølgende stand alone version af SOLIDWORKS® Inspection.

Reducer time-to-market

SOLIDWORKS® Inspection kan markant reducere den tid, der er nødvendig for at generere Jeres kontrolrapporter. Med nogle få klik kan du oprette branche kompatible kontrolrapporter (f.eks. AS9102, PPAP, ISO 13485), eller bruge den effektive skabelon editor til at udarbejde en rapport, der matcher din virksomheds behov. Derudover hjælper Inspection, som nævnt, med at undgå fejl og uoverensstemmelser, der traditionelt kan opstå ved manuel indtastning af data. Du sparer tid, reducerer omkostningerne og lander flere kunder ved at fjerne flaskehalsene i kvalitetskontrollen og øge gennemstrømningen i produktionen.

Hjælp med at forbedre produktkvalitet og spar penge

Kontroldokumenter kan hjælpe virksomheden med væsentligt at forbedre sine produktionsprocesser, reducere skrot, afkorte time-to-market, samt selvfølgelig også forbedre produkternes kvalitet og pålidelighed. Fordi SOLIDWORKS® Inspection er nemt at bruge, kan du udrulle det hurtigt og effektivt ved at træne din afdeling og begynde at optimere dine kontrol- og kvalitetsprocesser. Programmet er integreret i vores SOLIDWORKS CAD program, men fås også i en særskilt udgave der kan fungere med dit eksisterende CAD system.

Solidworks
Embedded thumbnail for SOLIDWORKS Inspection
Mød vores ekspert
Technical Manager, B.Sc.Me.
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

SOLIDWORKS Inspection

Grundlæggende om SOLIDWORKS Inspection
Embedded thumbnail

SOLIDWORKS MBD

SOLIDWORKS MBD 2017
Embedded thumbnail

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD

Gratis E-guide: Vejledning i overgangen fra 2D CAD til 3D CAD

Hvilke strategier vil din virksomhed bruge til at forbedre overskuddet? Er produktudvikling en del af det? Hvis ikke, burde det være. Få en gratis E-guide med en masse inspiration og helt konkrete tips til den letteste overgang fra 2D til 3D CAD.

Case: Sparer tid og fjerner fejl med 3D CAD og PDM

Den største danske producent af specialbyggede flightcases, Herlev-virksomheden Flightcases International har reduceret sin gennemløbstid for nye produkter med en tredjedel ved...

Online prøveversion af SOLIDWORKS 2020

Afprøv gratis SOLIDWORKS CAD Premium

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
05. August 2020, Sorø
SOLIDWORKS Sheet Metal
10. August 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Tog et grundkursus for at komme i gang med Edgecam og effektivisere min arbejdsproces. Jeg stod før lidt på bar bund, og nu er jeg godt rustet til at kunne starte mit arbejde med Edgecam "
Bruno Nielsen
Nilpeter A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding