SMAP3D Plant Design

Smap3D er en komplet løsning til planlægning af procesanlæg.

Kom i gang med en bedre planlægning af procesanlæg!

Produkter

Smap3D Plant Design er en 2D/3D software, der har fokus på planlægning, design og produktion af procesanlæg. Smap3D Plant Design bliver anvendt af virksomheder i hele verden. Det er tilgængeligt i basismodulerne: P&ID til proces engineering, 3D Piping til 3D konstruktion af procesanlæg med tilhørende rørføringer og Isometric til produktion af rørføringer. For at muliggøre en konsekvent og effektiv proces har produktet udviklet ideelt integrerede løsninger til dataudveksling med 3D-scannere, PDM, ERP og simuleringssoftware, og det hele er integreret i SOLIDWORKS.

Smap3D P&ID

P&ID – 2D-flowdiagrammet (P&ID-skemaet) er en vital del af procesanlæggets design. Det er det første skridt og det vigtigste dokument i proceskæden.

Smap3D Piping

Med Smap3D Piping automatiserer du konstruktionen af 3D-rørledninger og gør dit Solidworks 3D CAD-system til en fremragende 3D-løsning til procesingeniører.

Smap3D Isometric

Det tredje element i den typiske proceskæde ved konstruktion af procesanlæg er isometriske tegninger til produktion af procesanlæg, som du får i  Smap3D Isometric.

Portræt af Kim
Portræt af Nils
Portræt af Steffan Juul Møller

Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.