Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Radtube

Multiakset laser teknologi for tubeformede komponenter. Radtube er et industri ledende CAD/CAM lasersystem indenfor multiakset og roterende skæremaskiner. Det er udviklet specifikt til rørskærings industrien. Det brugervenlige og intuitive program gør det nemt at definere rør eller sektioner parametrisk, ud fra et bibliotek af standard former, hvorefter profiler og skæreåbninger defineres.

Når du bruger Radtube formindsker du programmeringstiden markant, men ikke nok med det, også den endelige skære-vej vil være langt mere effektivt, hvilket sparer yderligere tid på maskinen når du rørskærer. Tilføj så de omfattende simuleringer og korrekturredskaber og du har et system, der effektiviserer dag-til-dag produktion, reducerer dyre fejl og udrydder behovet for tør-løber kørsel. Radtube specielt udviklet til at rørskæring.  

 

Et hurtigt overblik over mulighederne i Radtube til rørskæring

 • Intuitivt design og brugervenlig platform

 • Omfattende udvalg af CAD brugerflader

 • Omfattende maskine og postprocessor database

 • Indbygget bibliotek af standard rør og åbningstyper

 • Nesting af enkelte eller flere rør og andre emner

 • Et-klik anvendelse af værktøjsbaner

 • Manuel anvendelse af værktøjsbaner for udvalgte områder

 • Total kontrol af dysevinkel både interaktivt og i detaljer

 • Opret og anvend teknologisk data når som helst

 • Inter- og intra-cut kollisionstjek 

 • Fuld solid 3D-simulering af maskine, dyse og emne

 • Mulighed for at importere 3D geometri og programmere dem direkte

Omfattende udvalg af CAD brugerflader

Radtube kommer med et omfattende udvalg af integrerede CAD fil oversættere, der tillader direkte import af CAD tegninger i deres oprindelige form eller som branchestandarder, såsom IGES, STEP og DXF. Systemkonfiguration kommer med interfaces til DXF, AutoCAD DWG, Inventor, VISI, SolidWorks, SolidEdge, IronCad og Solid IGES. Der er også mulighed for følgende oversættere: CATIA V4, CATIA V5, Unigraphics, Pro Engineer, VDA og STEP. Radtube kan vise CAD data som enkle 3D modeller, solider og overflader eller en kombination af begge. Faste solider anvendes som kilden for alle skære-veje i programmering og proces simulering.

Bibliotek af standard rørsektioner

Radtube leverer et bibliotek af parametriske rørsektioner, der forenkler oprettelsen af rørets materiale når det skal skæres. Hvis en egnet sektion ikke findes, er der en "Frit format mulighed”, også kaldet Free Form, som bruges til at skabe den specielle form sektion. Free Form rørsektioner kan også skabes udfra biblioteket af standard rørsektioner. Hvis ingen af disse sektioner er egnet kan man bruge de integrerede CAD-værktøjer til at skabe sin egen special rørsektion. Alle modeller i Radtube sker helt i 3D.

På samme måde som Radtube har et bibliotek af rørsektioner, kan Radtube leverer et bibliotek af parametriske hulforme, igen med mulighed for at definere "frit format" forme; så specialiserede fælles funktioner såsom duck tails, clips og centrale huller nemt kan tilføjes.

Radan
Embedded thumbnail for Radtube
Mød vores ekspert
Application Engineer, B.Sc.Me.
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

Radan

Radan 3D
Embedded thumbnail

Radan

Radtube
Embedded thumbnail

Radan

Radbend

Fokus: 40 års jubilæum med at optimere pladeproduktion

Radan kan tælle intet mindre end 40 års erfaring i at levere dedikerede CAD/CAM løsninger til pladeindustrien. Sidste år kom Radan for alvor ind på det danske marked

Case: Mere komplekse produkter kræver avanceret simulering

Når der skal løftes rigtig tunge emner, er Certex blandt de førende virksomheder i Europa. Certex leverer løfteudstyr til en lang række brancher som byggeri og anlæg,...

Næste kurser

SOLIDWORKS Recap 2014 til 2019
30. January 2020, Odense
SOLIDWORKS Advanced Part Modeling
03. February 2020, Egå
Edgecam Ultimate Milling
04. February 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Large assembly troubleshoot
Hardware troubleshoot 1. Data transfer speed er for lav Netværkshastighed: Lave en pack and go (husk toolbox og alle referencer), placér dette i en temp-mappe, og tjek hastigheden. (husk flueben i...

Kunderne siger

"Efter vi har fået indkørt Radan, har der været rigtig mange ting, som vi har fået support til.  Her har vi haft stor glæde af supporten, som vi har fået af Thomas. Vi har blandt andet fået hjælp til, når vi skal køre et hulmønster med formning/optræk hvor der er 3 værktøjer, som skal køre i en bestemt rækkefølge. Der er altid tid og ingen "dumme spørgsmål ". Jeg er rigtig godt tilfreds. "
Jørgen Bundgaard
EVAPCO Air Solutions a/s
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding