Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Martin Lykke

Application Engineer
T70 20 03 92

Det skal du huske, når du vælger CAM

10/03/2019

Der findes rigtig mange gode CAM systemer på markedet, og de kan alle nogenlunde det samme, og det kan derfor være svært at gennemskue forskellene. CAM systemet skal selvfølgelig kunne dække Jeres behov, men det er mindst lige så vigtigt for processen, at der vælges den helt rette leverandør.

 

3 vigtige punkter for din beslutning:

  • Samarbejdet – forstår du og leverandøren hinanden.

  • Kvalitet og support – er CAM systemet i orden, kan det fremtidssikre din produktion og hvilken support kan du få.

  • Andre kunder – Andre der har CAM systemet og deres mening om systemet.

 

Samarbejdet 

Vi mener, at den bedste måde at komme tættere på en beslutning er, at man specificerer behovene og mødes med leverandøren. Et møde giver mulighed for, at få svar på de spørgsmål der kan være i forbindelse med en beslutning, og finde ud af om kemien med leverandøren er der.  For os handler det om samarbejde, vi ser ikke os selv som en softwareleverandør men en samarbejdspartner. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at optimere deres processer, samt skabe en fortsat udvikling i virksomheden. Hos Edge-Team har vi et stærkt fagligt fundament, som eksperter i CAD og CAM, derved har vi forståelse for hele processen.

 

Kvalitet og Support

Det kan være svært at gennemskue hvad alle CAM systemer kan, og hvor meget de vil kunne optimere netop i Jeres virksomhed. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvad det er man ønsker af sit CAM system. Det er vores anbefaling, at du gør klart for dig selv hvilken processor du ønsker at optimere i virksomheden og gør overvejelser om følgende punkter:

  • Tilpasning af post-processor.

  • Tid og ressourcer forbundet med uddannelse og oplæring af medarbejdere.

  • Er systemet intuitivt og brugervenligt.

  • Hvilken samlede omkostninger der er forbundet mht. oplæringsfasen, implementering og arbejdsprocesser.

  • Support af softwaren og teamet bag supporten. 

  • Programmeringstiden. 

 

Andre Edgecam kunders mening

Edgecam er det CAM system der har flest brugere i Norden og er fra verdens største CAM leverandør, Vero. Med Edgecam får virksomheden et intuitivt CAM system, der har en hurtig indlæringskurve. Edgecam Workflow giver virksomheden et fantastisk værktøj til eksempelvis prisberegning på emner, hvor virksomheden hurtigt og enkelt kan komme frem til en bearbejdningstid på det pågældende emne. Derved vil virksomheden lettere kunne give pris på en opgave, som kan resultere i en bedre bundlinje.  

 

"Edgecam er super til at løse vores daglige opgaver og udfordringer. Edgecam er meget brugervenligt og kan løse meget komplekse opgaver. Hos Edge-Team møder vi altid dygtige og kompetente medarbejdere."

Karsten Jørgensen, EB Teknik Borup A/S

 

”Waveform er rent win-win for os. Værktøjerne holder længere og man sparer meget tid pr. emne. Det har været en rigtig god investering for os.” 

Kent Rasmussen, Boelbjerg ApS

  

”Edgecam er nemt at gå til og når vi oplever udfordringer, kommer vi sammen med Edge-Team frem til vores mål med en god dialog, godt samarbejde og en fælles løsning.”

Alex Kammersgaard, AM Værktøj A/S

 

Læs mere om Edgecam her >>

 

Næste kurser

Edgecam Code Wizard
22. August 2019, Odense
SOLIDWORKS Advanced Part Modeling
26. August 2019, Odense
SOLIDWORKS Sheet Metal
26. August 2019, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvor mange meter bevæger du din mus i løbet af en dag? (Vol. 3)
Vidste du, at SOLIDWORKS hjælper dig med at passe på din krop? Menneskekroppen er ikke bygget til at sidde stille ved en PC dagen lang og arbejdet med musen kan være en belastning for hænder og arme. Derfor har SOLIDWORKS...

Kunderne siger

"Jeg har deltaget på ETUX 3 gange. Det giver mig mulighed for god sparring med kollegaerne i branchen, og mulighed for at netværke. Jeg lærer nye tips og tricks indenfor Edgecam på ETUX. "
Lars Weidick
Jægerspris Finmekanisk Værksted Aps
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding