Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Lis-Linette Knoth Grand

Marketing, Kommunikation & HR Manager
T70 20 03 92

259 enhantsments i SOLIDWORKS 2017

22/09/2016

SolidWorks 2017 er netop blevet lanceret med 259 enhantsments. Generelt i de mange nye funktioner, har der været stor fokus på at gøre designfasen hurtigere og formindske de antal af klik brugeren skal igennem for at komme frem til resultatet og derved øge den generelle brugervenlighed. I 90% af de nye enhantsments har kunderne været med til at udvikle dem.

Se nogle af de nye funktioner i SOLIDWORKS 2017 her:

 

SolidWorks lancerer også 3D Interconnect, som nu gør det muligt at arbejde med andre 3D CAD formater uden at det er en død fil, hvilket har været tilfældet tidligere.

3D Interconnect der er en af de helt store nyheder i SolidWorks 2017 der tillader brugeren at læse alle de store 3D tegneprogrammers CAD-filer ind i softwaren og bruge dem på samme måde som det havde været SolidWorks egne nativ filer. 3D Interconnect går helt uden om data oversættelsesprocessen, og åbner 3D CAD filer direkte og opdaterer 3D referencerne ned i 3D filen. 3D Interconnect hjælper i samarbejdet med kunder og leverandører uanset CAD-værktøjer. Det giver samtidigt brugeren mulighed for at udnytte deres eller kunderens 3D legacy data fra en bred vifte af CAD-formater.

3D Interconnect omfatter CAD filer fra PTC, Autodesk Inventor, Solid Edge, Siemens NX, CATIA

Desuden åbner SolidWorks op for leje af licenser. Det kommer til at omfatte 3mdr og 1 års lejeaftaler på SolidWorks 2017 og frem fra. Dette kommer til at gælde for danske kunder fra d.10. oktober 2017. De produkter, der vil være omfattet af denne Term License vil være SolidWorks Standard, Professionel og Premium samt Simulation Standard, Professionel og Premium.

Hos Edge-Team ser vi positivt på de muligheder Term License giver, men vi vil gerne understrege vigtigheden i, at kunden har begge muligheder og selv har valget, om de ønsker at leje eller eje deres software.

 

Vi ser det som en god mulighed for at tilbyde fleksible løsninger, som giver vores kunder mulighed for at leje en 3D CAD eller Simulation licens til et konkret projekt, hvilket i mange tilfælde kan være en fin løsning. Men vi ser det stadig som en meget væsentlig faktor, at man også fortsat har mulighed for at købe sit software som hidtil. Det er vores klare indtryk, at det ofte er en vigtig omstændighed for vores kunder at de efterfølgende ejer deres eget software, når de foretager en investering i CAD eller CAM software.

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
25. June 2018, Sorø (Rabat - inden d. 30. juni)
Edgecam Standard Milling - Rotary & Indexing
27. June 2018, Middelfart (Sommerrabat - inden d. 30. juni)
SOLIDWORKS Assembly Modeling
28. June 2018, Egå

Nyt fra bloggen

Har du husket at tilmelde dig ETUX 2018?
Tilmeld dig ETUX 2018 inden d. 1. august og modtag en gave fra os - en smart rygsæk.   Se agendaen for ETUX 2018 her >> Vi...

Kunderne siger

"Vi er gearet til at følge med den vækst vi er inde i både når det gælder produktudvikling, produktionsgrundlag og sammenhæng mellem de forskellige it-systemer og funktioner i virksomheden. Det havde vi ikke været, hvis vi ikke havde truffet beslutningen om at indføre SOLIDWORKS. "
Benny Burmester, Udviklingschef
Ergonomic Solutions
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev