.

SOLIDWORKS Composer

Kurset SOLIDWORKS Composer er til dig, der arbejder med tekniske illustrationer eller produktdokumentation. Du vil kunne genbruge dine CAD-data og skabe grafiske illustrationer af høj kvalitet.

o Ved at anvende CAD-data vil du kunne begynde udarbejdelsen af teknisk dokumentation sideløbende med konstruktionsprocessen. Med SOLIDWORKS Composer vil du kunne lave produktmanualer, vejledninger og brochurer. Du vil lære de grundlæggende arbejdsfunktioner og det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til CAD for at deltage i kurset. Kurset er et 3 dages kursus fra kl. 9:00 til 15:30.
  • Exploded View
  • Bill of Materials
  • Marketing Image
  • Forskellige typer animation
  • Interactive Content

Øvelser og opgaver

Der vil være flere forskellige opgaver og øvelser, der alle repræsenterer typiske design- og modelleringsopgaver. Da hver deltager arbejder forskelligt og der kan være forskellige niveauer af erfaring, sørger vi for, at alle kan følge med og at der er tid til spørgsmål.

Udbytte

Undervisningsform

Kurset er af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning. Undervisningen er opgavebaseret træning. Hvor vi fokuserer på funktionerne i softwaren, vi ser på processen og proceduren, der vil hjælpe dig med at løse en opgave. Gennem færdiggørelse af de forskellige designopgaver kommer du til at lære de nødvendige kommandoer, indstillinger og menuer.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet du får udleveret, er en bog, hvor de forskellige arbejdsopgaver er i. Bogen er på engelsk.

Forudsætninger for deltagelse

Kendskab til Microsoft Windows på brugerniveau. Kurset kræver ikke forhåndsviden om 3D.
Pris
9.000 DKK ex. moms.
Varighed
3 dage
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding