Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Kursus: ETUX - Customerday - PDM

Få styr på din datahåndtering, fejl i revisionsstyring og undgå dobbeltarbejde. Lyder mere tid til at tegne interessant? Vil du koncentrere dig om at konstruere når du arbejder i stedet for at skulle bruge din dyrebare tid på at søge efter revisioner i gamle projekter? Er det en udfordring at holde styr på jeres forskellige CAD data og sikre at du bruger den seneste revision hvis flere arbejder på samme projekt?
Beskrivelse

Ovenstående er en del af mange virksomheders hverdag og rigtig meget spildtid bliver brugt på dette. Derfor har vi lavet et gratis tilbud til dig, som er vores kunde, så du kan hører nærmere om SOLIDWORKS Standard PDM, samt hvordan du kan få det optimale ud af det værktøj, som findes i din SOLIDWORKS værktøjskasse, når du har en Professionel eller Premium licens i din virksomhed.

Solidworks PDM Standard er en data management løsning til mindre arbejdsgrupper miljøer i et geografisk sted. Inkluderet i SOLIDWORKS Professional og Premium. PDM Standard hjælper SOLIDWORKS og/eller DraftSight brugerne nemt og effektivt med at organisere og administrere deres data. PDM Standard kan nemt opgraderes til PDM Professional, hvis og når behovene ændrer sig.

 • Simpel styring af dit teams CAD data

 • Versionsstyring for både mindre ændringer og omfattende revisioner, sikrer jer imod tab af data

 • Integrerede workflows automatiserer jeres processer omkring udvikling og godkendelse og sikrer mere effektiv vurdering og frigivelse af de endelige designs

 
Agenda for PDM Customerday:
 • Hvad er SolidWorks PDM?

 • SolidWorks PDM Interface

 • Fil kreation og Chek in

 • Revisionsstyring af data

 • Filreferencer assemblies, parter, tegninger mm.

 • Søgninger, PDM er også et søgeværktøj

 • Worksflow og notifikationer

 • BOM muligheder

 • Arbejdet i SolidWorks og demo

 
Adresse:

Muslingevej 38

8250 Egå

 

Tid:

kl. 12:30 - 15:30 

 

ETUX - Customerdays:

Hos Edge-Team ønsker vi at være med til at skabe udvikling og styrke processerne hos vores kunder, derfor har vi udvidet vores ETUX koncept. Det handler i høj grad om, at give vores kunder inspiration til nye arbejdsmetoder og til nye muligheder i deres software med det klare formål at være med til at optimere arbejdsprocesser, kvalitet og dermed udbyttet for kunden.

Hvilket betyder, at vi løbende vil tilbyde vores kunder særlige fordele, som f.eks. webinars, fyraftensmøder, inspirationsseminar samt tips & tricks fra vores eksperter. 

Edge-Teams afbudsregler ift med kurser kan ses her >>

x

Tilmelding

Kursus:
Start dato:
Slut dato:
Varighed:
Sted:
Info:

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
29. January 2018, Egå
Edgecam Strategy Manager
30. January 2018, Middelfart
SOLIDWORKS Advanced Part
01. February 2018, Egå

Nyt fra bloggen

Customisation af Ribbon i Edgecam
Lav dit eget set-up i Ribbon i Edgecam Se i vores TechTips video hvordan du nemt og enkelt tilpasser opsætningen af faneblade og menuer til dine behov, og tilføjer de cykluser du har brug for.  ...

Kunderne siger

"Uden brug af Edgecam, kan jeg ikke løse de opgaver jeg har. Når jeg er kørt fast i en opgave, er supporten ved Edge-Team rigtig god.  "
Poul Thygesen
Cobham
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev