Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Kursus: Håndterer dine 3D filer i SOLIDWORKS

Kom til fyraftensmøde hos Edge-Team og bliv klog på, hvad SOLIDWORKS 3D CAD kan gøre for dig og din virksomhed. Vi afholder fyraftensmøder i Egå, Middelfart og Sorø. Hvor vi fortæller om mulighederne, det er helt uforpligtende!  Hør om hvordan du kan importerer dine nuværende 3D data i SOLIDWORKS med 3D Interconnect.
Beskrivelse

3 årsager til hvorfor SOLIDWORKS kan være en god løsning for dig

1. Fleksible valgmuligheder af licens løsning:
SOLIDWORKS tilbyder dig hvad du ønsker, nemlig valget om hvorvidt du skal leje eller eje licenser eller måske et mix?
 
2. Håndtering af dit eksisterende CAD data:
Indlæs og arbejd videre i filer du tidligere har tegnet med Inventor via SOLIDWORKS 3D interconnect. Optimer din håndtering af data fra kunder og samarbejdspartnere. Native filformater som PTC® Creo®, Autodesk® Inventor®, Siemens® NX, SolidEdge®, og CATIA® behøver ikke længere arbejdes i som døde filer men kan importeres videre over i SOLIDWORKS. Læs mere om SOLIDWORKS 3D Interconnect her >>
 
3. Overgå til skiftet i sikre hænder og spar penge:
Spar penge på skiftet fra Inventor til SOLIDWORKS og oplev en ny og forbedret brugerflade og få hjælp af et ekspert team der ved hvor du kommer fra.

Edge-Team har hjulpet flere virksomheder med succesfuldt at gå fra Inventor til SOLIDWORKS med bruger defineret kurser, fokus på implementering og vores ETUX koncept som nok skal ruste dig til et stærkt samarbejde med SOLIDWORKS og os som samarbejdspartner.

 

Edge-Teams afbudsregler ift med kurser kan ses her >>

x

Tilmelding

Kursus:
Start dato:
Slut dato:
Varighed:
Sted:
Info:

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
29. January 2018, Egå
Edgecam Strategy Manager
30. January 2018, Middelfart
SOLIDWORKS Advanced Part
01. February 2018, Egå

Nyt fra bloggen

Customisation af Ribbon i Edgecam
Lav dit eget set-up i Ribbon i Edgecam Se i vores TechTips video hvordan du nemt og enkelt tilpasser opsætningen af faneblade og menuer til dine behov, og tilføjer de cykluser du har brug for.  ...

Kunderne siger

"Har deltaget på SOLIDWORKS Essentials kursus. Det har været en fornøjelse at deltage og Rasmus Harvits har gjort det fremragende. Hvis jeg skal på kursus igen, må han gerne være lærer. Jeg føler mig klar til at gå mere i dybden med SOLIDWORKS.  "
Edin Delic
Elprint ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev