Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Kursus: Håndterer dine 3D filer i SOLIDWORKS

Kom til fyraftensmøde hos Edge-Team og bliv klog på, hvad SOLIDWORKS 3D CAD kan gøre for dig og din virksomhed. Vi afholder fyraftensmøder i Egå, Middelfart og Sorø. Hvor vi fortæller om mulighederne, det er helt uforpligtende!  Hør om hvordan du kan importerer dine nuværende 3D data i SOLIDWORKS med 3D Interconnect.
Beskrivelse

3 årsager til hvorfor SOLIDWORKS kan være en god løsning for dig

1. Fleksible valgmuligheder af licens løsning:
SOLIDWORKS tilbyder dig hvad du ønsker, nemlig valget om hvorvidt du skal leje eller eje licenser eller måske et mix?
 
2. Håndtering af dit eksisterende CAD data:
Indlæs og arbejd videre i filer du tidligere har tegnet med Inventor via SOLIDWORKS 3D interconnect. Optimer din håndtering af data fra kunder og samarbejdspartnere. Native filformater som PTC® Creo®, Autodesk® Inventor®, Siemens® NX, SolidEdge®, og CATIA® behøver ikke længere arbejdes i som døde filer men kan importeres videre over i SOLIDWORKS. Læs mere om SOLIDWORKS 3D Interconnect her >>
 
3. Overgå til skiftet i sikre hænder og spar penge:
Spar penge på skiftet fra Inventor til SOLIDWORKS og oplev en ny og forbedret brugerflade og få hjælp af et ekspert team der ved hvor du kommer fra.

Edge-Team har hjulpet flere virksomheder med succesfuldt at gå fra Inventor til SOLIDWORKS med bruger defineret kurser, fokus på implementering og vores ETUX koncept som nok skal ruste dig til et stærkt samarbejde med SOLIDWORKS og os som samarbejdspartner.

 

Edge-Teams afbudsregler ift med kurser kan ses her >>

x

Tilmelding

Kursus:
Start dato:
Slut dato:
Varighed:
Sted:
Info:

Næste kurser

SOLIDWORKS Advanced Part
03. May 2018, Egå
Edgecam Code Wizard
07. May 2018, Middelfart

Nyt fra bloggen

Har du brug for SOLIDWORKS kompetencer for at lande drømmejobbet?
Kom i gang med SOLIDWORKS 3D CAD og tag et begynderkursus for ledige Har du brug for et CAD-kursus? Edge-Team tilbyder SOLIDWORKS 3D CAD-kurser af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning.  Vi har grundet stor...

Kunderne siger

"Tog et grundkursus for at komme i gang med Edgecam og effektivisere min arbejdsproces. Jeg stod før lidt på bar bund, og nu er jeg godt rustet til at kunne starte mit arbejde med Edgecam "
Bruno Nielsen
Nilpeter A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev