Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Kundeudtalelser

"Deltaget på kurset SOLIDWORKS Essentials i Odense. Jeg er fuld tilfreds med gennemgangen af kurset. Super kursus og professional underviser der kunne sine ting. "
Jack Reiner Eriksen
JRE Data
"Deltaget på gratis Customerday i PDM og på PDM bruger kursus: God forlængelse af den tidligere Customerday. På kurset får man lov til selv at afprøve PDM systemet, og får en god forståelse for, hvad det kan gøre for ens egen dagligdag. "
Thomas Damgaard
Jual A/S
"Uden brug af Edgecam, kan jeg ikke løse de opgaver jeg har. Når jeg er kørt fast i en opgave, er supporten ved Edge-Team rigtig god. "
Poul Thygesen
Cobham
"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioriterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer."
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
"PDM er et filhåndteringssystem, som alle produktionsvirksomheder bør have. "
Jørgen Tjagvad Bendix
SOLIDWORKS bruger
"Edgecam er super til at løse vores daglige opgaver og udfordringer. Edgecam er meget brugervenligt og kan løse meget komplekse opgaver. Hos Edge-Team møder vi altid dygtige og kompetente medarbejdere."
Karsten Jørgensen
EB Teknik Borup A/S
"Vi har haft Edgecam i over 10 år og vi bruger det til alt. De personer der mener det er nemmere at hånd programmere og ISO programmere end at bruge Edgecam har noget at se frem til."
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
"Når du kommer på ETUX opdager du nye måder at bruge Edgecam på, som du ikke var klar over eksisterede. Vi kommer på ETUX for at blive mere effektive i vores hverdag og det betaler sig."
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
"Deltaget på SolidWorks Essentials kursus - Meget professionelt, dygtig underviser med tid til spørgsmål. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer på kursus. "
Allan Bjørn Christensen
Overbeck Stål
"ETUX er et hyggeligt arrangement. De ting vi ikke har tid til at lære i dagligdagen omkring Edgecam, kan læres her."
Allan Quist Jensen
Søndergaards Maskinfabrik A/S
"Brugertilpasset kursus: Dejligt med et specielt lavet kursus, til os som er helt på bar bund."
Filip Hjortgaard Sørensen
Hjortgaard Smede & Montage
"Har deltaget i SolidWorks SheetMetal kursus hos Edge-Team. Der var en afslappet atmosfære. Underviseren målrettede undervisningen og spørgsmål efter virksomhedens behov."
Asbjørn Clement Andersen
Asetek A/S
"Waveform bruger vi ofte til drejning og vi er meget tilfredse med det."
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
"Har deltaget på SOLIDWORKS Essentials kursus. Det har været en fornøjelse at deltage og Rasmus Harvits har gjort det fremragende. Hvis jeg skal på kursus igen, må han gerne være lærer. Jeg føler mig klar til at gå mere i dybden med SOLIDWORKS. "
Edin Delic
Elprint ApS
"Efter vi har fået indkørt Radan, har der været rigtig mange ting, som vi har fået support til.  Her har vi haft stor glæde af supporten, som vi har fået af Thomas. Vi har blandt andet fået hjælp til, når vi skal køre et hulmønster med formning/optræk hvor der er 3 værktøjer, som skal køre i en bestemt rækkefølge. Der er altid tid og ingen "dumme spørgsmål ". Jeg er rigtig godt tilfreds."
Jørgen Bundgaard
EVAPCO Air Solutions a/s
"Fyldestgørende og professionelt Radan kursus. Overraskende god supportordning efterfølgende. "
Tonto Dybdal Kristiansen
Marel a/s
"Har deltaget på ETUX mange gange før. Kommer for at høre om de nye ting indenfor Edgecam, få sparring inden for branchen og møde menneskerne bag Edge-Team."
Thomas Larsen
SVM Bearbejdning A/S
"Deltaget på SOLIDWORKS PDM admin kursus i Egå. Utrolig hjælpsom instruktør der tager sig god tid. Lækre lokaler og beliggenhed. "
Asbjørn Dancker-Jensen
Produktionsteknolog
"SOLIDWORKS Drawings: Rigtig fint kursus. Der har været rig mulighed for at tilegne sig ny viden. Det var super, at det ikke var begrænset af undervisningsmaterialet, men at man kunne spørge yderligere ind til emner."
Simon Boel Iversen
Schnoor-Plast
"Kan virkelig anbefales! Super underviser og undervisningsfacon, jeg har fået en masse med i bagagen. Kunne ikke være bedre, Tak til hele teamet og Rasmus Harvits, som gjorde det virkelig godt."
Mette Vest Simonsen
SiccaDania A/S
"Edgecam er nemt at gå til og når vi oplever udfordringer, kommer vi sammen med Edge-Team frem til vores mål med en god dialog, godt samarbejde og en fælles løsning. "
Alex Kammersgaard
AM Værktøj A/S
"Godt kursus! God underviser! Føler mig klædt på til at bruge Routing. "
Niels Kjær
Arcon Sunmark A/S
"SOLIDWORKS er et vigtigt værktøj for os i dagligdagen til at visualisere opbygningen af et skilt. Det sparer os meget tid, at SOLDWORKS kan opbygge det visuelt i 3D"
Jan Moseley
Seri Q Sign A/S
"SOLIDWORKS hjælper med at minimere fejl i konstruktion og design. Har et super samarbejde med Edge-Team og deres support."
Thomas Pedersen
Influx a/s
"SolidWorks Drawings kursus var meget lærerigt, selv for en nybegynder"
Frederik Herløw
Masytec
"CAD/CAM sammenspillet mellem Solidworks og Edgecam er en fornøjelse i en travl hverdag, det fungerer bare."
Gert Thirup
Jan Bach Maskinfabrik ApS
"Jeg har et godt samarbejde med Edge-Team og når behovet opstår er supporten god. Alt konstruktion foregår ved hjælp af SOLIDWORKS, som udgør største delen af mit arbejde. "
Tommy Sørensen
Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik A/S
"Har tidligere deltaget på ETUX og kommer for, at få sparring og høre om nye ting. ETUX er super informerende og man får en masse tricks."
David Belin
Weibel Scientific A/S
"Vi er gearet til at følge med den vækst vi er inde i både når det gælder produktudvikling, produktionsgrundlag og sammenhæng mellem de forskellige it-systemer og funktioner i virksomheden. Det havde vi ikke været, hvis vi ikke havde truffet beslutningen om at indføre SOLIDWORKS."
Benny Burmester, Udviklingschef
Ergonomic Solutions
"EUC Syd og Edge-Team har et rigtigt godt samarbejde. Når vi har udfordringer med Edgecam, bliver disse løst af Edge-Teams support på en meget tilfredsstillende måde. "
Jørgen Kornbeck
EUC Syd
"Selvom jeg kendte meget til Drawingsmodulet i forvejen og har tegnet i mange år var der alligevel en masse gode tips og tricks på SolidWorks Drawings-kurset, som kunne hjælpe mig i hverdagen. Rasmus Harvits var helt kanon - god humor og enorm viden hele vejen igennem. "
Michelle Hejbøll
Chromaviso A/S
"Vi har gået fra 2D til 3D konstruktion stort set uden problemer. Vi er langt mere konkurrencedygtige i dag. Faktisk har vi købt 9 licenser på under halvandet år. Solidworks har været et rigtigt godt match for os."
Kenneth Doolewerdt
Scansteel Production
"SolidWorks Essentials kursus er "Spot on"! Føler jeg er godt rustet til at komme igang, og så er det sjovt."
Mette Bjerregaard Jensen
KK Windsolutions
"Kursus i Composer: Godt kursus som viser de forskellige muligheder, god mulig for at stille spørgsmål."
René Dahl Nielsen
Power Stow A/S
"Tog et grundkursus for at komme i gang med Edgecam og effektivisere min arbejdsproces. Jeg stod før lidt på bar bund, og nu er jeg godt rustet til at kunne starte mit arbejde med Edgecam"
Bruno Nielsen
Nilpeter A/S
"Den personlige tilgang fra Edge-Teams side er vigtig, fordi de kender deres kunder bedre. Vi møder et godt engagement og en personlig kontakt, og det samarbejde, vi har med Edge-Team gør, at vi også selv bliver mere fleksible over for vores kunder."
Peter Bach
Grumsen Maskinfabrik
"Jeg har deltaget på ETUX 3 gange. Det giver mig mulighed for god sparring med kollegaerne i branchen, og mulighed for at netværke. Jeg lærer nye tips og tricks indenfor Edgecam på ETUX."
Lars Weidick
Jægerspris Finmekanisk Værksted Aps
"ETUX Q&A sessioner er den største årsag til jeg kommer på ETUX. Alt det der bliver skubbet til side i en travl hverdag, får jeg mulighed for at tage op på ETUX."
Lasse Andreasen
LiqTech International A/S
"Grundet workflow er Edgecam i min optik langt mere brugervenligt i dag end f.eks. Mastercam. Generelt oplever jeg at det er nemmere for mine elever at bruge end andre CAM programmer."
Henrik Gustavson
Syddansk Erhvervsskole i Vejle
"Jeg deltager på ETUX for at lære nye tips og tricks, og blive klog på nye værktøjer indenfor SOLIDWORKS Simulation."
Lars Enghave Jensen
Ergonomic Solutions Manufacturing A/S
"Waveform er rent win-win for os. Værktøjerne holder længere og man sparer meget tid pr. emne. Det har været en rigtig god investering for os."
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
"Det er godt at deltage på ETUX for at få viden om nyhederne, og erfaring fra andre i branchen."
Lise Lotte Visnes Husted
Ergonomic Solutions Manufacturing A/S
"Jeg bruger mulighederne i 3D CAD softwaren, til at bekræfte at mine konstruktioner og skilte opstillinger passer sammen, da det ofte sker at vore tolerancer er ret små. Yderligere er jeg efter en tur på ETUX (super arrangemnet forresten) begyndt at anvende softwaren til konstruktion af vore egne specialiserede produkter samt markedsføring. Jeg har et godt samarbejde med Support teamet, og jeg oplever altid at få den hjælp jeg søger. Support teamet undersøger mine forespørgsler, hvis de ikke umiddelbart kan finde en løsning med det samme. Jeg er generelt meget tilfreds med niveauet for support teamet.  "
Jan Moseley
Seri Q Sign
"Vi kommer på ETUX for at opdatere os i en travl hverdag. Dette er vores 5. år vi er afsted."
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
"Jeg konstruerer i SOLIDWORKS flere timer dagligt og skaber dokumentation til gavn for virksomheden. Dokumentationsniveauet er steget betragteligt med de funktioner jeg har til rådighed i SOLIDWORKS. Desuden fremsender jeg 3D modeller til godkendelse internt samt til kunder. Ud fra disse modeller, kan jeg i samråd med involverede nå frem til den mest ideelle løsning til alles tilfredshed. Samarbejdet med Egde-Team er jeg fuldt tilfreds med, deres engagement og deres høje serviceniveau. Supporten er venlig, imødekommende og serviceminded. De gør hvad de kan, og har de ikke løsningen lige med det samme, vender de altid tilbage med en løsning.    "
Peter Bach
DMT - Danish Myo Technology A/S
"SOLIDWORKS hjælper os til at få lavet vores produkter hurtigt og effektivt. Vi har et godt samarbejde med Edge-Team, og teamet samt supporten svarer hurtigt, når der er brug for hjælp."
Lasse Lorenzen
FlowCon International

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"SOLIDWORKS hjælper os til at få lavet vores produkter hurtigt og effektivt. Vi har et godt samarbejde med Edge-Team, og teamet samt supporten svarer hurtigt, når der er brug for hjælp. "
Lasse Lorenzen
FlowCon International
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding