Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Kundeudtalelser

"Edgecam er super til at løse vores daglige opgaver og udfordringer. Edgecam er meget brugervenligt og kan løse meget komplekse opgaver. Hos Edge-Team møder vi altid dygtige og kompetente medarbejdere."
Karsten Jørgensen
EB Teknik Borup A/S
"Solidworks er et vigtigt værktøj for os i dagligdagen til at visualisere opbygningen af et skilt. Det sparer os meget tid at det kan opbygge det visuelt i 3D"
Jan Moseley
Seri Q Sign A/S
"SOLIDWORKS hjælper med at minimere fejl i konstruktion og design. Har et super samarbejde med Edge-Team og deres support."
Thomas Pedersen
Influx a/s
"Den personlige tilgang fra Edge-Teams side er vigtig, fordi de kender deres kunder bedre. Vi møder et godt engagement og en personlig kontakt, og det samarbejde, vi har med Edge-Team gør, at vi også selv bliver mere fleksible over for vores kunder."
Peter Bach
Grumsen Maskinfabrik
"Jeg har et godt samarbejde med Edge-Team og når behovet opstår er supporten god. Alt konstruktion foregår ved hjælp af SOLIDWORKS, som udgør største delen af mit arbejde. "
Tommy Sørensen
Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik A/S
"ETUX er et hyggeligt arrangement. De ting vi ikke har tid til at lære i dagligdagen omkring Edgecam, kan læres her."
Allan Quist Jensen
Søndergaards Maskinfabrik A/S
"SOLIDWORKS hjælper os til at få lavet vores produkter hurtigt og effektivt. Vi har et godt samarbejde med Edge-Team, og teamet samt supporten svare hurtigt når der er brug for hjælp."
Lasse Lorenzen
FlowCon International
"Vi har haft Edgecam i over 10 år og vi bruger det til alt. De personer der mener det er nemmere at hånd programmere og ISO programmere end at bruge Edgecam har noget at se frem til."
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
"Har tidligere deltaget på ETUX og kommer for, at få sparring og høre om nye ting. ETUX er super informerende og man får en masse tricks."
David Belin
Weibel Scientific A/S
"Jeg bruger mulighederne i 3D CAD softwaren, til at bekræfte at mine konstruktioner og skilte opstillinger passer sammen, da det ofte sker at vore tolerancer er ret små. Yderligere er jeg efter en tur på ETUX (super arrangemnet forresten) begyndt at anvende softwaren til konstruktion af vore egne specialiserede produkter samt markedsføring. Jeg har et godt samarbejde med Support teamet, og jeg oplever altid at få den hjælp jeg søger. Support teamet undersøger mine forespørgsler, hvis de ikke umiddelbart kan finde en løsning med det samme. Jeg er generelt meget tilfreds med niveauet for support teamet.  "
Jan Moseley
Seri Q Sign
"Uden brug af Edgecam, kan jeg ikke løse de opgaver jeg har. Når jeg er kørt fast i en opgave, er supporten ved Edge-Team rigtig god. "
Poul Thygesen
Cobham
"Har deltaget på ETUX mange gange før. Kommer for at høre om de nye ting indenfor Edgecam, få sparring inden for branchen og møde menneskerne bag Edge-Team."
Thomas Larsen
SVM Bearbejdning A/S
"Jeg konstruerer i SOLIDWORKS flere timer dagligt og skaber dokumentation til gavn for virksomheden. Dokumentationsniveauet er steget betragteligt med de funktioner jeg har til rådighed i SOLIDWORKS. Desuden fremsender jeg 3D modeller til godkendelse internt samt til kunder. Ud fra disse modeller, kan jeg i samråd med involverede nå frem til den mest ideelle løsning til alles tilfredshed. Samarbejdet med Egde-Team er jeg fuldt tilfreds med, deres engagement og deres høje serviceniveau. Supporten er venlig, imødekommende og serviceminded. De gør hvad de kan, og har de ikke løsningen lige med det samme, vender de altid tilbage med en løsning.    "
Peter Bach
DMT - Danish Myo Technology A/S
"Tog et grundkursus for at komme i gang med Edgecam og effektivisere min arbejdsproces. Jeg stod før lidt på bar bund, og nu er jeg godt rustet til at kunne starte mit arbejde med Edgecam"
Bruno Nielsen
Nilpeter A/S
"Vi kommer på ETUX for at opdatere os i en travl hverdag. Dette er vores 5. år vi er afsted."
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
"Grundet workflow er Edgecam i min optik langt mere brugervenligt i dag end f.eks. Mastercam. Generelt oplever jeg at det er nemmere for mine elever at bruge end andre CAM programmer."
Henrik Gustavson
Syddansk Erhvervsskole i Vejle
"CAD/CAM sammenspillet mellem Solidworks og Edgecam er en fornøjelse i en travl hverdag, det fungere bare."
Gert Thirup
Jan Bach Maskinfabrik ApS
"Har deltaget på SOLIDWORKS Essentials kursus. Det har været en fornøjelse at deltage og Rasmus Harvits har gjort det fremragende. Hvis jeg skal på kursus igen, må han gerne være lærer. Jeg føler mig klar til at gå mere i dybden med SOLIDWORKS. "
Edin Delic
Elprint ApS
"Jeg har deltaget på ETUX 3 gange. Det giver mig mulighed for god sparring med kollegaerne i branchen, og mulighed for at netværke. Jeg lærer nye tips og tricks indenfor Edgecam på ETUX."
Lars Weidick
Jægerspris Finmekanisk Værksted Aps
"Edgecam er nemt at gå til og når vi oplever udfordringer, kommer vi sammen med Edge-Team frem til vores mål med en god dialog, godt samarbejde og en fælles løsning. "
Alex Kammersgaard
AM Værktøj A/S
"Vi er gearet til at følge med den vækst vi er inde i både når det gælder produktudvikling, produktionsgrundlag og sammenhæng mellem de forskellige it-systemer og funktioner i virksomheden. Det havde vi ikke været, hvis vi ikke havde truffet beslutningen om at indføre SOLIDWORKS."
Benny Burmester, Udviklingschef
Ergonomic Solutions
"Det er godt at deltage på ETUX for at få viden om nyhederne, og erfaring fra andre i branchen."
Lise Lotte Visnes Husted
Ergonomic Solutions Manufacturing A/S
"Når du kommer på ETUX opdager du nye måder at bruge Edgecam på, som du ikke var klar over eksisterede. Vi kommer på ETUX for at blive mere effektive i vores hverdag og det betaler sig."
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
"EUC Syd og Edge-Team har et rigtigt godt samarbejde. Når vi har udfordringer med Edgecam, bliver disse løst af Edge-Teams support på en meget tilfredsstillende måde. "
Jørgen Kornbeck
EUC Syd
"Jeg deltager på ETUX for at lære nye tips og tricks, og blive klog på nye værktøjer indenfor SOLIDWORKS Simulation."
Lars Enghave Jensen
Ergonomic Solutions Manufacturing A/S
"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer."
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
"Vi har gået fra 2D til 3D konstruktion stort set uden problemer. Vi er langt mere konkurrencedygtige i dag. Faktisk har vi købt 9 licenser på under halvandet år. Solidworks har været et rigtigt godt match for os."
Kenneth Doolewerdt
Scansteel Production
"Waveform bruger vi ofte til drejning og vi er meget tilfredse med det."
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
"Waveform er rent win-win for os. Værktøjerne holder længere og man sparer meget tid pr. emne. Det har været en rigtig god investering for os."
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
"ETUX Q&A sessioner er den største årsag til jeg kommer på ETUX. Alt det der bliver skubbet til side i en travl hverdag, får jeg mulighed for at tage op på ETUX."
Lasse Andreasen
LiqTech International A/S

Næste kurser

SOLIDWORKS Weldments
03. April 2018, Middelfart
SOLIDWORKS Surface Modeling
05. April 2018, Egå

Nyt fra bloggen

Vækst i produktionsvirksomheder
Det er fedt, når der er fokus på at vækste virksomhederne i den industrielle branche.   Middelfart Erhvervscenter har netop fokus på dette i deres forløb "Vækst i produktionsvirksomheder". Og i forbindelse med...

Kunderne siger

"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer. "
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev