Er din CAD installation i form?

Personlig sparring og tungt know-how

Hos Edge-Team har vi gennem årene opbygget en stor viden og forståelse af virksomheders brug af SOLIDWORKS. SOLIDWORKS’ løsninger omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen med problemfrie, integrerede arbejdsgange – design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Få en gennemgang af jeres muligheder i SOLIDWORKS

Forbedringerne i SOLIDWORKS 2023 vil bl.a. give dig mulighed for at producere mere præcise tegninger, kommunikere dine tyndpladedesigns mere klart og giver dig mere kontrol over dine structure design, arbejd hurtigere med store samlinger, oprettelse af geometri og meget mere. 

Få optimeret din og dit teams arbejdsgang og Time-To-Market

I formularen herunder, kan du booke vores specialister til en uforpligtende telefonsamtale, hvor dine nuværende workflows og arbejdsgange bliver sat i fokus. 

Sådan har vi hjulpet andre

Flightcases International producerer specialbyggede flightcases til industrien og Forsvaret. Ved at indføre SOLIDWORKS og SOLIDWORKS PDM Standard har de opnået en tidsbesparelse på op til 30 procent.

Deres udfordring var, at der var for lang gennemløbstid fra idé til færdigt produkt – kombineret med for mange fejl og manglende overblik over tekniske dokumenter.

Yderligere informationer

Hvad er SOLIDWORKS?
Hvad koster SOLIDWORKS?
Skal jeg eje eller leje SOLIDWORKS?
SOLIDWORKS i skyen - hvad er 3DEXPERIENCE WORKS?
Hvordan kommer jeg i gang med SOLIDWORKS?
Se vores SOLIDWORKS produker
Michael P. Skytte
APPLICATION ENGINEER

Michael P. Skytte