Er din CAD installation i form?

Få en gennemgang af jeres muligheder i SOLIDWORKS

Personlig sparring og tungt know-how

Hos Edge-Team har vi gennem årene opbygget en stor viden og forståelse af virksomheders brug af SOLIDWORKS. SOLIDWORKS’ løsninger omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen med problemfrie, integrerede arbejdsgange – design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Hør fra vores eksperter, hvad andre gør

Forbedringerne i SOLIDWORKS 2023 vil bl.a. give dig mulighed for at producere mere præcise tegninger, kommunikere dine tyndpladedesigns mere klart og giver dig mere kontrol over dine structure design, arbejd hurtigere med store samlinger, oprettelse af geometri og meget mere. 

Få optimeret din og dit teams arbejdsgang og Time-To-Market

I formularen herunder, kan du booke vores specialister til en uforpligtende telefonsamtale, hvor dine nuværende workflows og arbejdsgange bliver sat i fokus. 

Yderligere informationer

Hvad er SOLIDWORKS?
Hvad koster SOLIDWORKS?
Skal jeg eje eller leje SOLIDWORKS?
SOLIDWORKS i skyen - hvad er 3DEXPERIENCE WORKS?
Hvordan kommer jeg i gang med SOLIDWORKS?
Se vores SOLIDWORKS produker
Michael P. Skytte
APPLICATION ENGINEER

Michael P. Skytte

Start-up virksomhed ELONTECH case med Edge-Team

Sådan har vi hjulpet andre

Hos den aarhusianske virksomhed ElonTech var behovet for software stort men pengene små. Startup-programmet fra SOLIDWORKS blev en altafgørende løsning for den nystartede virksomhed, der nu to år senere står klar med et færdigudviklet produkt og søger en investor til den videre rejse.