Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Edgecam Turning

Vi ved at mere tid til flere opgaver er lig med flere penge for dig. Ønsker du at få hurtigere og mere effektiv bearbejdning i din produktion? Frygter du at CAM programmere, når du drejer, spænder mere ben end det gavner?

Edgecam Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner. Nedre revolver, pinoldok og brille er selvfølgelig også understøttet.

Med Edgecam kan man let lave avancerede skrub og slet-bearbejdninger, herunder også Waveform Turning. Såfremt drejebænken tillader det, er det naturligvis også muligt at lægge avancerede fræsebaner på, på præcis samme måde som man ville gøre det i Edgecam Milling. Dette er med til at gøre Edgecam fleksibelt, da en fræse-programmør nemt ville kunne programmere til en drejebænk også.

Beregningen af værktøjsbanerne tager desuden højde for platte, holder og tidligere bearbejdet materiale samt resterende materiale, så man derved mindsker risikoen for uønskede bevægelser og ikke kører unødvendige luft-spåner. 

Edgecam holder hele tiden restmaterialet opdateret (Update Stock) så man let og simpelt kun bearbejder hvor der er materiale. Selv ved overførsel mellem spindler følger restmaterialet med, så man hele tiden har det fulde overblik. Dette giver en meget nem og hurtig programmering, da Edgecam selv finder ud af start og slutpunkter i forhold til de steder som endnu ikke er bearbejdet. 

 

Et udpluk af features

  • Reduceret programmeringstid

  • Eliminerer programmeringsfejl og reducerer potentielt skrot

  • Undgår kollisioner og derved dyre reparationer

  • Fuld support af cyklusser

  • Øger udnyttelsen af drejebænken 

  • Fremtræk af stang

  • Stanglader

  • Overførsel mellem spindler

  • Synkron-drejning

  • Balanceret drejning

 

Edgecam
Embedded thumbnail for Edgecam Turning
Mød vores ekspert
Application Engineer
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

Edgecam Turning

Edgecam Advanced Turning Solutions
Embedded thumbnail

Edgecam Waveform Turning

90% Recycle time reduction compared to conventional methods
Embedded thumbnail

Waveform Turning

Edgecam 2015 R1 CAD-CAM

TechTips: Lær de nyeste tips og tricks indenfor Edgecam og SOLIDWORKS

Vi kommer løbende med input, inspiration og forkellige tips - vi kan slet ikke lade være. Og vi så vil gerne dele vores viden med jer. 
Så følg med på vores TechTips!

Case: Edge-Team hjalp med udfordringerne i et nyt avanceret emne

Jannick Thulstrup fortalte, at de straks var interesserede i emnet, da Kvisgaard fik forespørgslen fra H. Henriksen. Det var et spændende emne og et spændende produkt, men de...

Nyt fra bloggen

Home Use Licenses udfases i løbet af 2019
Home Use License er et produkt som har givet SNL-kunder mulighed for at have SOLIDWORKS installeret på en hjemmecomputer til arbejdsrelateret brug. Produktet var beregnet til brug udenfor arbejdspladsens netværk og blev introduceret før...

Kunderne siger

"Deltaget på SOLIDWORKS PDM admin kursus i Egå. Utrolig hjælpsom instruktør der tager sig god tid. Lækre lokaler og beliggenhed.  "
Asbjørn Dancker-Jensen
Produktionsteknolog
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding