Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Edgecam Turning

Vi ved at mere tid til flere opgaver er lig med flere penge for dig. Ønsker du at få hurtigere og mere effektiv bearbejdning i din produktion? Frygter du at CAM programmere, når du drejer, spænder mere ben end det gavner?

Edgecam Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner. Nedre revolver, pinoldok og brille er selvfølgelig også understøttet.

Med Edgecam kan man let lave avancerede skrub og slet-bearbejdninger, herunder også Waveform Turning. Såfremt drejebænken tillader det, er det naturligvis også muligt at lægge avancerede fræsebaner på, på præcis samme måde som man ville gøre det i Edgecam Milling. Dette er med til at gøre Edgecam fleksibelt, da en fræse-programmør nemt ville kunne programmere til en drejebænk også.

Beregningen af værktøjsbanerne tager desuden højde for platte, holder og tidligere bearbejdet materiale samt resterende materiale, så man derved mindsker risikoen for uønskede bevægelser og ikke kører unødvendige luft-spåner. 

Edgecam holder hele tiden restmaterialet opdateret (Update Stock) så man let og simpelt kun bearbejder hvor der er materiale. Selv ved overførsel mellem spindler følger restmaterialet med, så man hele tiden har det fulde overblik. Dette giver en meget nem og hurtig programmering, da Edgecam selv finder ud af start og slutpunkter i forhold til de steder som endnu ikke er bearbejdet. 

 

Et udpluk af features

  • Reduceret programmeringstid

  • Eliminerer programmeringsfejl og reducerer potentielt skrot

  • Undgår kollisioner og derved dyre reparationer

  • Fuld support af cyklusser

  • Øger udnyttelsen af drejebænken 

  • Fremtræk af stang

  • Stanglader

  • Overførsel mellem spindler

  • Synkron-drejning

  • Balanceret drejning

 

Edgecam
Embedded thumbnail for Edgecam Turning
Mød vores ekspert
Application Engineer
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

Edgecam Turning

Edgecam Advanced Turning Solutions
Embedded thumbnail

Edgecam Waveform Turning

90% Recycle time reduction compared to conventional methods
Embedded thumbnail

Waveform Turning

Edgecam 2015 R1 CAD-CAM

TechTips: Lær de nyeste tips og tricks indenfor Edgecam og SOLIDWORKS

Vi kommer løbende med input, inspiration og forkellige tips - vi kan slet ikke lade være. Og vi så vil gerne dele vores viden med jer. 
Så følg med på vores TechTips!

Case: Edge-Team hjalp med udfordringerne i et nyt avanceret emne

Jannick Thulstrup fortalte, at de straks var interesserede i emnet, da Kvisgaard fik forespørgslen fra H. Henriksen. Det var et spændende emne og et spændende produkt, men de...

Næste kurser

Edgecam Code Wizard
21. October 2019, Sorø
SOLIDWORKS elevseminar
22. October 2019, Odense
Edgecam Ultimate Milling
28. October 2019, Odense

Nyt fra bloggen

CUSTOMTOOLS User Event 2019
CT World 2019 Silkeborg Da en del af vores kunder bruger programmet CUSTOMTOOLS, som er et partnerprodukt til SOLIDWORKS. Vil vi gerne gøre opmærksom på, at der bliver afholdt et gratis brugerevent onsdag d. 2. oktober...

Kunderne siger

"Uden brug af Edgecam, kan jeg ikke løse de opgaver jeg har. Når jeg er kørt fast i en opgave, er supporten ved Edge-Team rigtig god.  "
Poul Thygesen
Cobham
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding