Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Martin Lykke

Application Engineer
T70 20 03 92
Emner

VTM messen er i fuld gang

28/02/2017

Edge-Team er på VTM messen hele ugen, den 28. februar til den 3. marts. Hvor vi demonstrerer Edgecam live på en Okuma multus U3000.  
Kom og få en snak med en af vores CAD/CAM eksperter omkring nyhederne inden for Edgecam og SOLIDWORKS. Du finder Edge-Team på stand nr. C-3346 og C-3700. 

Lidt om nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS:
Edgecam 2017 R1 introducerer Tombstone Manager, som er et modul til montering af allerede eksisterende parter på en defineret Tombstone/kube. Et simpelt dialogvindue giver brugerne mulighed for at tilføje eksisterende programmer og angive de positioner, hvorpå de skal monteres let og enkelt. Når emnerne er på plads, klarer Edgecam automatisk resten og rationaliserer alle bearbejdninger efter værktøj eller indeks. Her er der virkelig mulighed for optimering på både programmeringstid og bearbejdningstid.

SOLIDWORKS 2017 er kommet med en masse nye enhancement. En af de helt store nyheder er, at du nu kan åbne beskyttet 3D CAD-data fra andre CAD programmer direkte i SOLIDWORKS med 3D Interconnect, og stadig fastholde tilknytningen til den originale fil.  

Kom på VTM messen i Odense, og hør meget mere omkring nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS.  

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"Når du kommer på ETUX opdager du nye måder at bruge Edgecam på, som du ikke var klar over eksisterede. Vi kommer på ETUX for at blive mere effektive i vores hverdag og det betaler sig. "
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev