Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Vidste du at SOLIDWORKS har en Podcast kanal?

17/07/2019

Indimellem kan det være inspirerende at løfte blikket fra sin egen skærm og skue ud i verden og opdage hvad andre SOLIDWORKS-brugere skaber med den samme software. På SOLIDWORKS’ blog ligger stribevis af podcasts, som fortæller om, hvordan SOLIDWORKS har spillet ind på menneskers faglighed og i deres liv som sådan.

 

Hør Easton Lachapelle fortælle, hvordan han hjalp en 9-årig pige til selv at kunne rulle begge sine ærmer op for første gang – hun manglede en arm.

Easton Lachapelle er af Tony Robbins udråbt til at blive den nye Elon Musk. Som teenager brugte Easton Lachapelle sine eftermiddage på værelset på at bygge en robot-hånd. Nu har han opbygget et firma, som 3Dprinter tilpassede robotlemmer til mennesker, som mangler en kropsdel. Ved at 3Dscanne kroppen - både den del, som skal forsynes med en kunstig del og den spejlvendte, raske del - kan robot-delen tilpasses nøjagtig til brugeren. Med et headset kan man styre robot-kropsdelen med sine hjernebølger. Og selvfølgelig har Easton Lachapelle udviklet den ved hjælp af SOLIDWORKS.

 

Eller hør Leland Melvin fortælle om sit karrierehop fra at være fodboldspiller i NFL til at blive ingeniør for NASA og flyve til Den Internationale Rumstation.

Ifølge Leland Melvin har alle mennesker en ”mand med den gule hat” i sit liv. Referencen er selvfølgelig til Peter Pedal, som altid får sig selv rodet ud i nogle umulige situationer, men også altid bliver reddet i land af sin gode ven; Manden med den Gule Hat. For nogle mennesker er ”Manden med den Gule Hat” også den, der skubber én til at yde sit bedste eller turde gribe efter de store ting i livet, som måske synes udenfor rækkevidde. Og igen har SOLIDWORKS spillet en rolle…

 

Eller hør ingeniør Dara Dotz fortælle om, hvordan hendes non-profit-firma tager ud til katastroferamte områder i verden og hjælper de lokale til bedre at hjælpe sig selv, så deres samfund kan komme på fode igen.

Haiti blev i januar 2010 blev ramt af et kraftigt jordskælv, som dræbte mere end 100.000 mennesker og lagde Haiti helt ned. Dara Dotz tog til Haiti 2 år efter katastrofen og konstaterede at de stadig manglede helt basale ting og da infrastruktur og teleinfrastruktur stadig på dette tidspunkt var en stor udfordring, fandt hendes non-profit-firma Field Ready måder at hjælpe de lokale til at hjælpe sig selv. Igen spiller SOLIDWORKS en central rolle.

 

Så hvis du skulle ha’ brug for lidt inspiration i løbet af sommeren, så er der masser at hente i podcast-serien Born to Design, som bringer inspirerende historier om design og fremstilling ved hjælp af SOLIDWORKS. Det er podcasts om mennesker der er med til at gøre verden til et bedre sted – og selvfølgelig bruger SOLIDWORKS til at gøre det med.

https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/category/born-to-design-podcast

 

Hold også øje med Edge-Teams blog henover sommeren. Den holder ikke ferie bare fordi vi gør…

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Kursus i Composer: Godt kursus som viser de forskellige muligheder, god mulig for at stille spørgsmål. "
René Dahl Nielsen
Power Stow A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding