Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Lis-Linette Knoth Grand

Marketing, Kommunikation & HR Manager
T70 20 03 92

Vero Software er nu en del af produktionsteknologien i Hexagon Manufacturing Intelligence

09/01/2019
 

Hexagon Manufacturing Intelligence forener Vero Software, FASys og SPRING Technologies i enheden Production Software Business. Hexagon vil dermed styrke produkttilbuddet til produktionsvirksomhederne yderligere.

 

Vero bliver en integreret del af Hexagon

Vero Software er således fra d. 7. januar en del af Hexagons corporate identity. Dannelsen af Production Software Business betyder en bredere ekspertise inden for produktionsteknologi, hvilket muliggør en betydelig udvikling af teknologier og løsninger og dermed en opbygning af unikke løsninger til kunder inden for produktion.

Edge-Team ser positiv på udviklingen
Her hos Edge-Team ser vi positivt på denne udvikling.
EDGECAM og RADAN bliver både forhandlet og supporteret hos os på samme måde som hidtil. Produkterne forbliver de samme, og det vil ikke betyde noget for vores kunder på den måde. Derimod vil det blot betyde endnu mere kvalitet og bedre softwareløsninger til vores kunder og til danske produktionsvirksomheder, da Vero’s eksisterende CAD/CAM produkter styrkes yderligere i kraft af forbedrede produkt synergier og bredere produktionsteknologi.

Én fælles enhed og bredere produktionsteknologi
Hexagon startede sit samarbejde med Vero Software tilbage i 2014, netop for at få samarbejde med en specialist inden for CAD/CAM software.
I 2017 købte de FASys, og fik dermed ekspertise i tooling & resource management software samt shop-floor automation inddraget i porteføljen. SPRING Technologies, der kom med CNC simuleringsteknologi til G-code verifikation samt workflow optimering, blev en del af det i 2018.

Hexagon har således haft tekniske eksperter fra Vero, FASys og SPRING til at arbejde meget tæt sammen i et stykke tid, og at de fremadrettet skal fungere som én fælles enhed, er et naturligt skridt i den forlængelse.

Vi ser dette skridt ses som et stigende fokus på at udvikle produkt synergier, som vil hjælpe vores kunder med at forbedre kvalitet og produktivitet.

Desuden er vi meget positiv omkring udsigten til, hvad der nu er muligt at skabe af innovative og intelligente softwareløsninger til produktionsoptimering. Hvilket kan hjælpe os i vores vision om at være med til at løfte dansk produktion og gøre det nemmere at være produktionsvirksomhed i Danmark. 

Mange forbedringer allerede i 2019
Allerede i 2019 udgivelsen af EDGECAM dannes der udgangspunkt for en ny tid indenfor fræsning, drejning og trådgnist. EDGECAM kommer med over 30 individuelle forbedringer. Og for at imødekomme den stigende brug af forskellige fremstillingsmetoder introducerer EDGECAM et nyt Additive Machining modul.

RADAN, der leverer software til programmering i pladeindustrien, har nogle særlige værktøjer til integration og automatisering, og også her er der implementeret gode forbedringer i 2019.

 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
30. July 2019, Odense
SOLIDWORKS PDM Standard (Admin)
05. August 2019, Odense
Edgecam Standard Milling - Cycles
06. August 2019, Odense

Nyt fra bloggen

Hvor mange meter bevæger du din mus i løbet af en dag? (Vol. 2)
Vidste du, at SOLIDWORKS hjælper dig med at passe på din krop? Menneskekroppen er ikke bygget til at sidde stille ved en PC dagen lang, og arbejdet med musen kan være en belastning for hænder og arme. Derfor har SOLIDWORKS...

Kunderne siger

"Grundet workflow er Edgecam i min optik langt mere brugervenligt i dag end f.eks. Mastercam. Generelt oplever jeg at det er nemmere for mine elever at bruge end andre CAM programmer. "
Henrik Gustavson
Syddansk Erhvervsskole i Vejle
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding