Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Lis-Linette Knoth Grand

Marketing, Kommunikation & HR Manager
T70 20 03 92

Vero Software er nu en del af produktionsteknologien i Hexagon Manufacturing Intelligence

09/01/2019
 

Hexagon Manufacturing Intelligence forener Vero Software, FASys og SPRING Technologies i enheden Production Software Business. Hexagon vil dermed styrke produkttilbuddet til produktionsvirksomhederne yderligere.

 

Vero bliver en integreret del af Hexagon

Vero Software er således fra d. 7. januar en del af Hexagons corporate identity. Dannelsen af Production Software Business betyder en bredere ekspertise inden for produktionsteknologi, hvilket muliggør en betydelig udvikling af teknologier og løsninger og dermed en opbygning af unikke løsninger til kunder inden for produktion.

Edge-Team ser positiv på udviklingen
Her hos Edge-Team ser vi positivt på denne udvikling.
EDGECAM og RADAN bliver både forhandlet og supporteret hos os på samme måde som hidtil. Produkterne forbliver de samme, og det vil ikke betyde noget for vores kunder på den måde. Derimod vil det blot betyde endnu mere kvalitet og bedre softwareløsninger til vores kunder og til danske produktionsvirksomheder, da Vero’s eksisterende CAD/CAM produkter styrkes yderligere i kraft af forbedrede produkt synergier og bredere produktionsteknologi.

Én fælles enhed og bredere produktionsteknologi
Hexagon startede sit samarbejde med Vero Software tilbage i 2014, netop for at få samarbejde med en specialist inden for CAD/CAM software.
I 2017 købte de FASys, og fik dermed ekspertise i tooling & resource management software samt shop-floor automation inddraget i porteføljen. SPRING Technologies, der kom med CNC simuleringsteknologi til G-code verifikation samt workflow optimering, blev en del af det i 2018.

Hexagon har således haft tekniske eksperter fra Vero, FASys og SPRING til at arbejde meget tæt sammen i et stykke tid, og at de fremadrettet skal fungere som én fælles enhed, er et naturligt skridt i den forlængelse.

Vi ser dette skridt ses som et stigende fokus på at udvikle produkt synergier, som vil hjælpe vores kunder med at forbedre kvalitet og produktivitet.

Desuden er vi meget positiv omkring udsigten til, hvad der nu er muligt at skabe af innovative og intelligente softwareløsninger til produktionsoptimering. Hvilket kan hjælpe os i vores vision om at være med til at løfte dansk produktion og gøre det nemmere at være produktionsvirksomhed i Danmark. 

Mange forbedringer allerede i 2019
Allerede i 2019 udgivelsen af EDGECAM dannes der udgangspunkt for en ny tid indenfor fræsning, drejning og trådgnist. EDGECAM kommer med over 30 individuelle forbedringer. Og for at imødekomme den stigende brug af forskellige fremstillingsmetoder introducerer EDGECAM et nyt Additive Machining modul.

RADAN, der leverer software til programmering i pladeindustrien, har nogle særlige værktøjer til integration og automatisering, og også her er der implementeret gode forbedringer i 2019.

 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
28. January 2019, Egå
Edgecam Standard Milling - Cycles
29. January 2019, Sorø
Edgecam Essential Milling
04. February 2019, Sorø

Nyt fra bloggen

RADAN 2019 R1
Radquote - nyhed i RADAN 2019 R1 En afgørende nyhed i RADAN 2019 R1 er den populære Radquote, der er et let tilgængeligt tilbudsprogram for forskellige kategorier af medarbejdere. "Radquote brugere er ikke nødvendigvis de...

Kunderne siger

"Edgecam er nemt at gå til og når vi oplever udfordringer, kommer vi sammen med Edge-Team frem til vores mål med en god dialog, godt samarbejde og en fælles løsning.  "
Alex Kammersgaard
AM Værktøj A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding