Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Rasmus Pagh

Area Sales Manager - Jylland
T70 20 03 92
Emner

SWW 2017: Det nye, det næste og det umulige

10/02/2017

Edge-Team har været til SOLIDWORKS World i Los Angeles. Her har vi fået inspiration til hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at blive mere effektive samt at få deres produkter nemmere, hurtigere og bedre ud i markedet. 

Ugen bød for os på stor indsigt i produktnyhederne, innovative løsninger, samt en endnu større teknisk indsigt - dette gjorde SOLIDWORKS ved at præsentere "det nye, det næste og det umulige". 

 

SOLIDWORKS kommer endnu engang med flere enhancement der vil hjælpe med netop dette. Nogle af de kommende nyheder vi glæder os til er:

  • Sketching via touchscreen

  • Forbedret synlighed under Rebuild i ASM

  • Flere Mouse Gestures

  • Mate gennem Faces

  • Forbedret 3D Interconnect

  • Mulighed for at lave tapper i f.eks. Sheetmetal

  • Mate i Graphics tilstand

  • Mulighed for Lightweight

  • Resolve samt Graphics på samme tid i large Assembly

 

SOLIDWORKS vil bygge den bedste designportefølje, der gør det muligt for brugerne at have det rette valg af værktøjer og teknologier til at udvikle deres designs. 

Fremtiden er et koncept der tages alvorligt, ikke blot fremtiden for SOLIDWORKS, men hvad der kommer til at ske i selve designbranchen.

Ved at brugerne af SOLIDWORKS får en mere forbundet, samarbejdorienteret og effektiv måde at designe på, kan vi løfte den næste generation af fantastiske produkter og innovationer. 

 

Her hos Edge-Team er vi stolte over, at være med til skabe det nye, det næste og det umulige - gennem SOLIDWORKS CAD. Jeg glæder mig til at komme rundt og snakke med jer, vores kunder, omkring disse features og hvordan de kan give jer værdi. 

Læs mere eller se videoer omkring nyhederne fra SOLIDWORKS her >>

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer. "
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev