Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Lis-Linette Knoth Grand

Marketing, Kommunikation & HR Manager
T70 20 03 92

Supporten sidder fortsat klar til at hjælpe dig!

12/03/2020

Edge-Team holder åbent
- og supporten sidder fortsat klar til at hjælpe dig!

Hos Edge-Team har vi taget vores forholdsregler for at passe på hinanden og vores kunder. Men vi sidder fortsat klar til at hjælpe dig og er fuldt bemandet i supporten.

Du kan fange os på samme vis som altid. Så tag endelig fat i os, hvis du har behov for hjælp på enten 70 200 392 eller support@edge-team.com.

Vi er opmærksomme på situationen og ønsker, at vi ved fælles hjælp og omtanke forsat kan holde Danmark i gang. Vi vil informere vores kunder, hvis der sker ændringer i situationen herfra, men du er også velkommen til at kontakte os.

Vores Account Managers er ligeledes klar ved telefonen og til at afholde online kundemøder. Så tøv ikke med at kontakte os.

 

Har du behov for kursus eller konsulentarbejde?

Vi tager situationen alvorligt og har derfor udskudt alle planlagte klasse kurser i marts. De pågældende kursister vil modtage nærmere information herom.

Vi vil dog være i stand til at gennemføre f.eks. online individuelle kurser eller konsulentarbejde remote, hvis du kan have interesse i det.
Kontakt os på 70 200 392 eller info@edge-team for at høre nærmere herom.

Vi vil også stadig i et vist omfang kunne udføre onsite opgaver i et kontrolleret setup, hvilket vurderes ift. den pågældende kontekst. Har du spørgsmål til det, er du ligeledes velkommen til at kontakkte os.


Vi hjælper med opsætningen, så du har mulighed for at arbejde hjemmefra 

Er du blevet nødsaget til at arbejde hjemmefra, viser vi her, hvordan du kan lave et system-setup, så du kan køre dit software lokalt på din egen pc. 

Edgecam/Radan/WorkNC:
Har du et Hexagon produkt og skal arbejde hjemmefra, viser vi her, hvordan du kan få det sat op.

  • Edgecam netværkslicens:
    Har du ikke adgang til virksomhedens netværk og derved ikke netværkslicensen. Viser vi i videoen nedenfor, hvordan du løser dette. Løsningen i videoen er kun gældende for netværkslicenser.

 

 

Edgecam standalone licens:
En Standalone licens er allerede installeret lokalt på computeren, og du kan derfor tage computeren med hjem og licensen følger med. 
I forbindelse med standalone licens, skal du være opmærksom på, at din computer skal have internetstik i, hvis du har installeret licensen på Standalone (Keyless ethernet). 

 

Radan: 
I denne video kan du se, hvordan du laver en lokal opsætning af Radan.


SOLIDWORKS:
Har du et SOLIDWORKS produkt og skal arbejde hjemmefra, viser vi her, hvordan du kan få det sat op.

  • SOLIDWORKS netværkslicens:
    Har du ikke adgang til virksomhedens netværk og derved ikke netværkslicensen. Viser vi i videoen nedenfor, hvordan du løser dette. Løsningen i videoen er kun gældende for netværkslicenser. 


  

SOLIDWORKS standalone licens:
En Standalone licens er allerede installeret lokalt på computeren, og du kan derfor tage computeren med hjem og licensen følger automatisk med

 

Næste kurser

SOLIDWORKS Simulation
06. April 2020, Sorø
Edgecam Standard Milling - Cycles
14. April 2020, Odense
SOLIDWORKS Surface Modeling
16. April 2020, Egå

Nyt fra bloggen

Se, hvordan du kan bruge dine eksisterende 2D-data i SOLIDWORKS
Har du gamle 2D tegninger, som du gerne vil have tegnet op i 3D og implementeret gennem SOLIDWORKS?  Så findes der heldigvis forskellige værktøjer, som kan gøre det nemt at håndtere dine 2D legacy data. Har du...

Kunderne siger

"SOLIDWORKS hjælper os til at få lavet vores produkter hurtigt og effektivt. Vi har et godt samarbejde med Edge-Team, og teamet samt supporten svarer hurtigt, når der er brug for hjælp. "
Lasse Lorenzen
FlowCon International
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding