Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Emner

Sommer “vibes”, professionel lyd og SOLIDWORKS

10/08/2016

Sommeren er det perfekte tidspunkt på året at gå udendørs, og nyde dine favorit bands spille på de store udendørs scener eller hvor de dedikerede musikfestivaler nu finder sted. Mens du er der og nyder musikken, så prøv at tage et nærmere kig på lydinstallationerne. Måske vil du genkende produkterne fra K-array SURL - en berømt italiensk producent af avancerede professionelle audio løsninger.

Siden sin grundlæggelse i 1990, har K-array vokset sig til at blive en prisvindende højttalerproducent, der tilbyder produktlinjer baseret på ultra slank matrix-teknologi med uovertruffen ydeevne til tours, live events, installeret lyd og broadcast applikationer. Hvad virkelig adskiller K-array-teknologi fra dennes konkurrenter, er evnen til at udvikle fantastisk teknologi der går ind i en række af produkter, som er i stand til at levere sublime lydløsninger - alsidige nok til at lyde helt fantastisk, uagtet om det er på en tagterrasse med bar, et helt stadion i Istanbul eller i en romersk kirke.

Udfordringerne i design og fremstilling af professionelle lydløsninger er talrige. For K-array omhandler disse hastigt voksende designcyklusser med igangværende projekter, samtidig med at skulle reducere time-to-market OG forbedre sin evne til at samarbejde med teammedlemmer og partnere. K-arrays mål var at tage sit design og forretningsgrundlag til næste niveau, i form af at kunne visualisere produktet fra alle vinkler og skære ned på udgifter med effektiv produktionsteknologi - såsom at bruge plader af metal til at samle højttalerne.

Siden 1990 har virksomheden overvundet unikke lydudfordringer rundt om i verden, ved at udnytte sin dybe akustiske ekspertise og innovative designæstetik samt bruge SOLIDWORKS Standard Design og SolidWorks Simulation Premium analysesoftware. K-array besluttede også at skifte fra Adobe software til SOLIDWORKS Composer, for at give nøjagtig produktdokumentation og generere super grafik ved hjælp af ekstruderede skitser direkte fra SOLIDWORKS designdata.

Ved at bruge én integreret udviklingsplatform, har det gjort det muligt for designteamet at arbejde (dels) hurtigere, ved at genbruge eksisterende designs op til 30 procent mere, forkorte time-to-market med 20 procent og skære omkostningerne på skrot ned med yderligere 20 procent. Du kan læse hele casestudiet "Indstilling af Tone til Live-Event Speaker Udvikling med SolidWorks" og lære, hvordan du selv kan skabe innovative designs, der vil bane vejen til scenen til glæde for dine kunder.

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"Waveform bruger vi ofte til drejning og vi er meget tilfredse med det. "
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev