Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Peder Skovlunden-Pedersen

Technical Manager, B.Sc.Me.
T70 20 03 92

SOLIDWORKS What’s New 2020

19/02/2019

Edge-Team er netop hjemvendt fra SOLIDWORKS World 2019

Som altid kommer vi hjem med nye indtryk, nye features og nye produkter. Det helt store tema fra dette års SolidWorks World var 3DExperience platform - læs mere om det lige her

Men traditionen tro kommer vi også hjem med en masse nyheder ift. funktioner og features., der ligger klar til SOLIDWORKS 2020. Herunder finder du et udpluk af de smarteste nye features:  

Section view normal i forhold til skærmen
Section View kan nu sættes til normal i forhold til skærmen. Hvilket tillader brugeren at kigge ind i modeller uden at skulle vælge et plan eller overflade inden. View opdateres ved rotation og bliver ikke påvirket af zoom.

Her har SOLIDWORKS igen haft fokus på den unikke brugeroplevelse, da den nye ’section View’ funktionalitet også giver mulighed for at låse elementer i samlingstegningen, så de ikke bliver påvirket at viewet. Det giver brugeren nye muligheder for at kontrollere kvaliteten af konstruktionen. 

Section view

Envelope på undersamlinger  
Envelope feature kan nu anvendes på flere komponenter i flere undersamlinger som reference til specifikke undersamlinger. Det øger hastigheden væsentligt i konstruktionsarbejdet, når man har elementer, der strækker sig over flere undersamlinger som f.eks. kabler, vanger, ledninger, bælter mm.

Envelope

Vægt i Routing
Properties inkluderer nu ’mass pr. unit lengt property’ for en præcis gengivelse af modellens vægt, hvilket er med til at give overblik samt mere præcis konstruktion, der muliggør minimering af materialer for en mere optimeret konstruktion.

Routing

Flexible Parts
Flexible Parts er en helt nye feature, der gør det muligt at gøre parter mere fleksible. Parter opdateres automatisk, når en reference flyttes. Konstruktøren sparer tid på mates og referencer, samtidigt med at konstruktionen bliver lettere og hurtigere at arbejde med. Det er slut med at bruge tid på at bruge konfigurationer, linjer eller hjælpefiler til at styre referencer på bevægelige parter.

Detailling Mode - Drawing 
Bruger du ofte usandsynlig meget tid med at vente på, at dine arbejdstegninger åbner?
Det er nu slut i SOLIDWORKS 2020 ved hjælp af det nye ’Drawing detailling mode’, som åbner selv store arbejdstegninger på få sekunder. Kendte features som annotations, balloons, views, dimensions og tolerancer kan stadig anvendes.  

Detailling Mode - Drawing

Drawing Markups
Markups (at lave håndskitser og kommentar) på parter, samlinger og tegninger er ikke længere forbeholdt trykfølsomme skærme, men kan nu også laves med en almindelig mus. Det vil fra 2020 også være muligt at benytte sig af Markups i eDrawings. Det giver helt nye muligheder indenfor samarbejdet mellem SOLIDWORKS brugere og andre i organisationen, der ikke har adgang til SOLIDWORKS.    

Drawing Markups

 

SOLIDWORKS World har igen i år har haft brugeren i fokus. Og SOLIDWORKS bliver ved med at være trendsættende indenfor brugervenlighed og hurtigt konstruktion.    

 

 

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Tog et grundkursus for at komme i gang med Edgecam og effektivisere min arbejdsproces. Jeg stod før lidt på bar bund, og nu er jeg godt rustet til at kunne starte mit arbejde med Edgecam "
Bruno Nielsen
Nilpeter A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding