Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Janne Ringsholt Nielsen

Customer Experience Consultant
T70 200 392

SOLIDWORKS VAR Performance Tuning Workshop

06/09/2019

SOLIDWORKS VAR Performance Tuning Workshop i Cambridge

 

I denne uge har supportteamet været afsted til 2 dage med tætpakket program, hvor vi er blevet stopfodret med opdateret viden om SOLIDWORKS og hele spektret af Dassault-produkter. Vi kommer hjem med en bunke tips og tricks, som vores kunder får glæde af. Både i form af viden som vi giver videre til jer for eksempel på ETUX og som baggrundsviden, som gør os bedre i supporten, når I ringer ind med jeres udfordringer. 

I år er der meget fokus på 3DEXPERIENCE, som er den nye samarbejdsplatform, som gør innovation og produktudvikling SÅ meget nemmere. Alle funktioner i et udviklings-flow bliver samlet på ét sted, så alle kan følge med i, hvor projektet bevæger sig hen og hvem der har bolden. På ETUX kan I høre meget mere om 3DEXPERIENCE. 

På PDM-siden er der stor fokus på sikkerheden og hvad man skal være opmærksom på for at undgå at blive taget som gidsel af hackere, der låser firmaets data inde og kræver løsepenge. Det kan blive en rigtig dyr spøg, hvis man ikke ved, hvordan man skal agere i forhold til det. Og igen; der kommer meget mere på ETUX. 

For at få bedre hastighed på dataflow i organisationer med PDM, hvor man deler data over store geografiske afstande, arbejdes der med replikerede PDM-servere og vores support-team kommer hjem med opdateret viden om netop det.  

Et andet PDM-emne, som har fået fokus på årets VAR Performance Tuning Workshop, er hvordan vi bruger toolbox-komponenter og andre standardkomponenter i et PDM-miljø.  

SOLIDWORKS’ performance er en side, der kontinuerligt arbejdes på. Hvordan fin-tuner vi vores software og hardware til at yde bedst muligt, når vi arbejder med tunge filer. Igen i år er der nyheder på den front og der bliver masser af guldkorn at hente for jer på årets ETUX. 

Så der er en hel bunke fagligt input med hjem fra Cambridge, som I som vores kunder får glæde af. 

Var Workshop i Cambridge

En anden del af VAR Performance Tuning Workshoppen, der måske ikke bliver helt så synlig for jer, er den sociale side. At vi face-to-face møder de supportere hos SOLIDWORKS, som er vores livline opad i systemet, gør kommunikationen bedre, når vi kommer hjem og igen ”kun” har kontakt via skrift. Vi har også haft mulighed for at diskutere konkrete udfordringer direkte med eksperterne hos SOLIDWORKS’ supportteam, så der er også hentet en masse input på den måde og det kommer helt sikkert også jer til gavn. 

Således inspirerede og med friske input, er vi klar til at hjælpe jer videre med jeres SOLIDWORKS-udfordringer. Og så glæder vi os til at dele vores viden med jer på årets ETUX, der som altid løber af stablen første torsdag-fredag i oktober i Vejle. 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
05. August 2020, Sorø
SOLIDWORKS Sheet Metal
10. August 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"Jeg deltager på ETUX for at lære nye tips og tricks, og blive klog på nye værktøjer indenfor SOLIDWORKS Simulation. "
Lars Enghave Jensen
Ergonomic Solutions Manufacturing A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding