EuroNorth Innovate – et online event med innovation, samarbejde, design og simulering i fokus

Kom med til årets onlineevent om bæredygtig innovation

Den 25. november afholder SOLIDWORKS EuroNorth Innovate – et online event, hvor du kan deltage i over 25 online sessions med eksperter fra branchen og dele din viden med andre SOLIDWORKS brugere. Eventet er skabt for, at eksperter såvel som brugere kan dele viden, lære af hinanden og udvikle deres evner. Bliv en del af det stærke SOLIDWORKS fællesskab og tag det næste skridt mod innovative, bæredygtige løsninger.

Flere end 40 eksperter vil snakke om bæredygtig innovation, samarbejde, design og simulation for at gøre dig klogere på, hvordan fremtiden ser ud, og hvordan du kan bruge SOLIDWORKS’ programmer til at følge med tiden. Du kan blandt andet høre Edge-Teams application engineer, Hansjørgen, fortælle og demonstrere et typisk udviklingsworkflow, ved at bruge tre forskellige simuleringspakker direkte i SOLIDWORKS.

Hvad kan du forvente af Hansjørgens session?

Hansjørgen fortæller selv om sin session:

“Først tager vi et kig på vores produkts ydeevne ved hjælp af SOLIDWORKS Flow Simulation, og verificerer, om vi opfylder kravene fra vores kunde.
Derefter ser vi nærmere på de mekaniske egenskaber af dele i vores design ved hjælp af SOLIDWORKS Simulation, for at få en bedre forståelse af, om designet kan modstå de kræfter, der påføres det.
Til sidst ser vi på en specifik plastdel af vores design, og på hvordan den potentielt kan sprøjtestøbes.

Dette gøres med SOLIDWORKS Plastics, og de integrerede formværktøjer i SOLIDWORKS.”


EuroNorth Innovate Signature Banner

Tilmeld dig gratis i dag!

EuroNorth Innovate samler tankelederne fra SOLIDWORKS-fællesskabet for at forbinde mennesker og ideer til at drive konkurrencedygtig og bæredygtig innovation.

Eventet foregår online og er gratis at deltage i.

Du kan tilmelde dig allerede i dag.


Tilmeld dig allerede i dag

Relaterede nyheder