Edge-Teams top 5 af de nyeste features i SOLIDWORKS 2019

Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen

  • Læs top 10 nyheder i SOLIDWORK 2019 her
  • Læs mere om SOLIDWORKS her

SOLIDWORKS 2019 – What’s New

Edge-Teams top 5 af de nyeste features i SOLIDWORKS 2019

Den næste store opdatering fra SOLIDWORKS er blevet tilgængelig, og den byder igen på en masse nye og spændende funktioner og features. 

5 af de nyeste features, som vi hos Edge-Team synes, der er værd at fremhæve. 

1. Performance – Visuel boost I håndtering af store dele:

Stort boost i håndteringen af Large Assembly, og bedre performance er ikke set i lang tid. 

SOLIDWORKS 2019 er Large Assembly review blevet væsentlig forbedret og omfatter nu ”editing capabilities”. Derfor sætter SOLIDWORKS nu helt nye standarder for, hvordan du kan arbejde med Large Assemblies. 

2. Explode featuren har fået en overhaling:

Exploded View featuren er blevet nemmere at bruge, og håndteringen af eksisterende Explode Views er blevet væsentlig forbedret. Forbedringerne gør det nu muligt at lave rollback, som man kan ved features i en part. Få et bedre udgangspunkt og overblik, når du skaber tegninger, MBD og animationer.

3. Measurement imens du er i gang med en command:

SOLIDWORKS 2019 gør det nu muligt, at bruge funktionen ”Mesure”, når der skal måles en afstand. Før skulle brugeren ud af funktionen for at kunne måle, og efterfølgende skulle funktionen aktiveres igen.

4. eDrawing performance:

eDrawings er det perfekte værktøj til at se CAD-filer i. Men eDrawings 2019 gør det nu endnu bedre. Det er nu muligt at se endnu flere CAD-filtyper. Bedre mulighed for at dele via den nye web HTML output. Det store boost i ydeevnen gør det langt nemmere, at se store assemblies på samme vis som med Assembly Graphics Performance i SOLIDWORKS.

5. Extended Reality (XR):

Med AR-VR kan du tage VR brillerne på og opleve din part/assembly helt tæt på. SOLIDWORKSs 2019 markerer også sin debut for XR (extended reality) eksportmuligheder. Det forventes at gøre AR-VR visning af SolidWorks-modeller endnu nemmere.

Se hvad SOLIDWORKS 2019 byder på: 

Relaterede nyheder

Hvad koster SOLIDWORKS

Prisen på SOLIDWORKS Prisen på SOLIDWORKS afhænger naturligvis af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes. Den årlige opdateringsaftale følger

Læs mere »
Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.