DriveWorks Solo – få en gratis prøveperiode

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Tilmeld dig DriveWorks Solo-kurset og få en gratis prøveperiode til DriveWorks Solo efter kurset.

Har du længe gået og spekuleret over, hvordan du kan effektivisere dine arbejdsprocesser – og især i genereringen af produkter, som er ”same, but different”? Løsningen står klar til dig, og den hedder DriveWorks.

Hvad kan du forvente af DriveWorks Solo?

DriveWorks Solo er til dig, der nemt og hurtigt ønsker at konfigurere og automatisere brugertilpassede produkter i SOLIDWORKS, der gør dig i stand til at foreslå kunden en pris på få sekunder. Solo-udgaven kan skabe værdi for din virksomhed ved at:

  • Eliminere gentagende fejl og ressourcekrævende designændringer
  • Forbedre kvaliteten af dine produkter
  • Spare dig tid med automatiserede SOLIDWORKS-opgaver
  • Lade dig bruge dine kræfter andetsteds i virksomheden

Vi hjælper dig i gang

Det er ikke altid nemt at starte op med en ny software. Derfor tilbyder Edge-Team et gratis og uforpligtende én-dags kursus til alle produktionsvirksomheder. Her vil du blive klædt på til alle DriveWorks’ værdiskabende funktioner. Kurset bliver afholdt i både Odense på Thujavej 13 og i Egå på Muslingevej 38, d. 6. maj, kl. 09.00 – 16.00

Når kurset er færdigt, vil du blive tilbudt en 30 dages gratis prøveperiode til DriveWorks Solo, der lader dig dykke ned i DriveWorks-universet.

Husk, at vi til enhver tid er klar til at tage dig i hånden, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer under din prøveperiode.

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang på din DriveWorks-rejse, så du får mest muligt ud af alt dét, som DriveWorks kan!

Relaterede nyheder