DriveWorks Solo – få en gratis prøveperiode

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Tilmeld dig DriveWorks Solo-kurset og få en gratis prøveperiode til DriveWorks Solo efter kurset.

Har du længe gået og spekuleret over, hvordan du kan effektivisere dine arbejdsprocesser – og især i genereringen af produkter, som er ”same, but different”? Løsningen står klar til dig, og den hedder DriveWorks.

Hvad kan du forvente af DriveWorks Solo?

DriveWorks Solo er til dig, der nemt og hurtigt ønsker at konfigurere og automatisere brugertilpassede produkter i SOLIDWORKS, der gør dig i stand til at foreslå kunden en pris på få sekunder. Solo-udgaven kan skabe værdi for din virksomhed ved at:

  • Eliminere gentagende fejl og ressourcekrævende designændringer
  • Forbedre kvaliteten af dine produkter
  • Spare dig tid med automatiserede SOLIDWORKS-opgaver
  • Lade dig bruge dine kræfter andetsteds i virksomheden

Vi hjælper dig i gang

Det er ikke altid nemt at starte op med en ny software. Derfor tilbyder Edge-Team et gratis og uforpligtende én-dags kursus til alle produktionsvirksomheder. Her vil du blive klædt på til alle DriveWorks’ værdiskabende funktioner. Kurset bliver afholdt i både Odense på Thujavej 13 og i Egå på Muslingevej 38, d. 6. maj, kl. 09.00 – 16.00

Når kurset er færdigt, vil du blive tilbudt en 30 dages gratis prøveperiode til DriveWorks Solo, der lader dig dykke ned i DriveWorks-universet.

Husk, at vi til enhver tid er klar til at tage dig i hånden, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer under din prøveperiode.

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang på din DriveWorks-rejse, så du får mest muligt ud af alt dét, som DriveWorks kan!

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »