Certificeret SOLIDWORKS Specialist i PDM

Rasmus Harvits
Application Engineer

Rasmus Harvits

  • Læs mere om SOLIDWORKS PDM her

Skal vi hjælpe dig med at få implementeret PDM-system i 2020? Vi har nogle af de skarpeste hoveder til det

Den 20. december kunne vi ønske tillykke til vores kollega Hansjørgen, som bestod PDM Advanced Administration eksamen i Holland. Han klarede det på en helt særlig tid på kun 1 time og 50 minutter, hvor de fleste bruger op til 7 timer, som er afsat til eksamen. Vi er rigtig stolte over at have så dygtige folk ombord hos Edge-Team.  
 

Kurset foregår hos Dassault Systems, i Hertogenbosch, Holland. Det afholdes én gang om året og giver PDM-specialister en mulighed for at blive ’Advanced Specialist’ inden for PDM. Det er den højeste certificering inden for PDM, og på nuværende tidspunkt findes der kun en håndfuld personer i Danmark, som har den. 

Det tager 4 dage at opnå certificeringen, som starter med et 3 dages kursus, hvor man går i dybden med en lang række emner. På 4. dagen har man en 7 timers eksamen.

Hansjørgen fortæller; ”Jeg var så heldig at jeg i min tid her hos Edge-Team, har arbejdet rigtig meget med mange af de ting som vi blev eksamineret i. Så jeg følte selv at jeg stod ret stærkt i at kunne komme igennem på fornuftig vis, men derfor er man jo alligevel lidt spændt. Jeremiah, som eksaminerede os, fortalte om torsdagen, at det hurtigste der nogensinde er blevet bestået, var 1 time og 30 minutter. Nu er jeg tilpas konkurrence-minded til, at jeg ikke kan lade være med at reagere på sådan en udtalelse. Så jeg forsøgte at slå rekorden, men det lykkedes dog ikke helt”

Hansjørgen har nu alle de SOLIDWORKS Certificeringer i PDM, som SOLIDWORKS udbyder: 

  • Certified SW Professional PDM Administrator (CPPA)
  • Certified SW Specialist – Data Management (CSWS-DM)
  • Certified SW Specialist – Data Management Advanced (CSWS-DMA)

SOLIDWORKS PDM er det innovative og nødvendige værktøj for at administrere og dele vigtige data, samt produktoplysninger på tværs af hele organisationen og er tæt integreret med de øvrige SOLIDWORKS produkter.  Med et PDM-system i din virksomhed mindsker du risikoen for fejl, da alle i teamet har adgang til de nyeste data og informationer. I kan dele og samarbejde på samme design med andre i og uden for organisationen.

Det automatiserede workflow sikrer, at I hele tiden har fuld kontrol over processen. SOLIDWORKS PDM Standard får du gratis med, når du køber en SOLIDWORKS Professional eller Premium licens. SOLIDWORKS PDM Professional er et tilkøb, men er fuldt kompatibel med Standard, så det er helt enkelt at opgradere. 

Har du overvejet at få implementeret SOLIDWORKS PDM? Men er i tvivl om hvilken version din virksomhed skal vælge, eller overvejer I at få opgraderet fra PDM Standard til PDM Professional?

Vi giver her et overblik over forskellen på de to versioner – læs mere i blogindlægget her >>

Relaterede nyheder