SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE World 2021 – deltag gratis

Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Deltag gratis på dette års virtuelle event – SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE WORLD 2021

SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE World er altid en uge fyldt med ny viden, innovative ideer og forbedrede funktioner, og i år er det nemmere at deltage end nogensinde før. På grund af Covid-19 afholdes hele eventet online, og du kan derfor deltage nemt og gratis.

Bliv inspireret af de nye funktioner, lær en masse, udvikl dine evner, og udveksl ideer med ligesindede – hvad mere kan man ønske sig?

Til 3DEXPERIENCE World får du muligheden for at høre fra en lang række talere fra mange forskellige industrier og baggrunde, der fortæller om deres erfaringer med SOLIDWORKS’ produkter. Du kan også deltage i undervisningssessioner, eller tage en certifikationseksamen. Der er noget for enhver, og vi er sikre på, at du kan finde mange spændende sessioner at deltage i. Der er altid noget nyt at lære, og under denne uge får man virkelig udviklet sine evner. Derudover kan du også deltage i MeetUp sessioner, hvor du kan komme i kontakt med ligesindede og udveksle ideer og erfaringer.
Sammensæt din egen agenda ud fra en masse sessions hen over 4 dage.

SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE World er altid en fantastisk oplevelse, og når vi rejser hjem fra konferencen er kufferten altid proppet med ny viden. Men muligheden for at deltage fra hjemmekontoret har klart nogle fordele, for nu kan både vi og vores kunder deltage og lære en masse.

SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE World 2021 løber fra 8. – 11. februar.

Du kan læse mere om 3DEXPERIENCE World og de mange sessioner, samt registrere dig her

Relaterede nyheder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.