Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Dorte Sveigaard Holm

Marketingassistent og kursusansvarlig
T70 20 03 92
Emner

Skal der sættes fart på hverdagens rutiner? Kom på ETUX

16/06/2017

Fidget Spinner - Sommerens stor dille, hvad har det med ETUX at gøre? 

Sommerens helt store dille er ”Fidget Spinner”, den demonstrere hvordan simple elementer kan arbejde sammen og danne en stor friktion, og derved dreje hurtigere og hurtigere rundt. Omdrejningspunktet i en Fidget Spinner er kuglelejet der er placeret i midten, så den kan rotere om sig selv. Der bliver sat fart over feltet på ETUX, hvor Fidget Spinner vil danne en rødtråd igennem de forskellige sessions. I SOLIDWORKS vil du kunne se hvordan en Fidget Spinner kan blive konstrueret, designvalidering og analyseres i Simulation. Edgecam teamet udarbejder bearbejdningsstrategier, og viser hvordan de 3 til 5-akse værktøjer kan hjælpe med fremstillingen. 

Kom på ETUX og få sat fart på hverdagens rutiner med Tips og Tricks

På ETUX er der stor mulighed for at få en masse nyttige Tips & tricks. Se genveje, hurtigere måder at aktivere features på, smartere arbejdsgange, opsætning af værktøjer og hvordan du hjælper dig selv med at spare museklik og dermed arbejdstid.

Få tingene til at køre hurtigere med den nyeste viden

På ETUX får du indblik i den nyeste viden om SOLIDWORKS og Edgecam. Du kan forvente inspiration til nye arbejdsmetoder og til nye muligheder i dit software. Denne nye indsigt i dit software kan være med til at optimere arbejdsprocesser, kvalitet og ikke mindst udbyttet i din virksomhed. Du vil blive en del af en specifik og helt særlig videndeling inden for din branche. Du vil også møde en masse kollegaer fra branchen, og på den måde vil du styrke dit netværk.

Se hvordan en Fidget Spinner simuleres i SOLIDWORKS >>

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"Jeg konstruerer i SOLIDWORKS flere timer dagligt og skaber dokumentation til gavn for virksomheden. Dokumentationsniveauet er steget betragteligt med de funktioner jeg har til rådighed i SOLIDWORKS. Desuden fremsender jeg 3D modeller til godkendelse internt samt til kunder. Ud fra disse modeller, kan jeg i samråd med involverede nå frem til den mest ideelle løsning til alles tilfredshed. Samarbejdet med Egde-Team er jeg fuldt tilfreds med, deres engagement og deres høje serviceniveau. Supporten er venlig, imødekommende og serviceminded. De gør hvad de kan, og har de ikke løsningen lige med det samme, vender de altid tilbage med en løsning.     "
Peter Bach
DMT - Danish Myo Technology A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev