Se med på årets første What’s New 2021 launch event for de danske SOLIDWORKS-brugere

Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

Deltag på vores online seminar og få et indblik i nye features og funktionaliteter i SOLIDWORKS.
Desværre kan vi ikke afholde vores fysiske ETUX-event i år – som ellers plejer at danne rammen for Danmarks største CAD/CAM brugerseminar. Men du skal ikke gå glip af de utallige nyheder – vi præsenterer nye funktioner og features i SOLIDWORKS 2021 for dig på et online event. 
Du kan tilmelde dig nedenfor

Deltag på vores live webinar d. 22/10 & 23/10, hvor vi vil vise dig softwarenyhederne i SOLIDWORKS og gøre dig parat til at udnytte de nye funktioner og features. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål til vores team. 
Vi har valgt at opdele vores online launch event i 4 webinar. På den måde har du mulighed for at deltage på præcis det du ønsker og der bliver nemmere for dig, at passe ind.

Edge-Teams SOLIDWORKS nørder har tilrettelagt et program, som vi har opdelt i 4 webinar.


What’s New 2021 – Parts and Assemblies (Del 1 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på nyhederne indenfor part design (sheetmetal og weldments) og assemblies, samt hvilke forbedringer der er lavet i forbindelse med performance.


What’s New 2021 – Drawings (Del 2 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på nyhederne indenfor tegninger og hvordan detail view nu tilbyder endnu flere funktioner for brugeren. Her vil vi også vise nyhederne indenfor MBD (Model Based Definition) og eDrawings.


What’s New 2021 – Add’ins (Del 3 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. Dette seminar kommer til at omhandle de stærke forbedringer der er lavet i Visualize og Composer, samt de mindre tilføjelser der kommet til Routing og CAM.


What’s New 2021 – Simulering og PDM (Del 4 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på de nye tiltag indenfor Simulation, Flow Simulation og Plastics. Her vil vi også dykke ned i de meget interessante forbedringer PDM brugere nu også kan se frem til.


Relaterede nyheder

Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.