Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Emner

Sådan udgives en 3D PDF med SOLIDWORKS MBD

01/11/2016

Essensen af Model Based Definition (MBD) er at direkte definere dimensioner og anmærkninger på 3D-modellen, så det kan genbruges i hele livscyklussen. Brugere har dog sommetider hverken software eller hardware værktøjet til at åbne CAD-filen. 3D PDF kan sænke barrieren for forbrug af 3D-data, da den kan åbnes med Adobe Reader på forskellige enheder. 3D PDF letter dermed overgangen fra 2D tegning tilgang, til 3D MBD tilgang - da det er mere intuitivt, let at udskrive og kan åbnes i Adobe Reader og/eller på mobile enheder. Med SOLIDWORKS MBD har du mulighed for at offentliggøre en yderst interaktiv 3D PDF, der har indarbejdet 3D-indhold for læserne til at zoome, rotere og måle 3D-modellen med Adobe Reader. Den generelle procedure for at offentliggøre en 3D PDF, er opsummeret i 5 trin diagrammet. 


Udgivelsen af en 3D PDF kan have nogle kritiske trin:

  • Inden du opretter en 3D PDF, skal du definere nødvendigt PMI herunder dimensioner, GD&T (Geometrisk dimensionering og tolerancesætning) og noter - direkte over modellen.
  • For at kunne organisere layout af PMI korrekt, er 3D VIEW et fantastisk redskab i SOLIDWORKS MBD til at gøre dette med, da det kan gemme en 3D VIEW med forskellige kombinationer af anmærkningsvinkler, zoom faktorer, konfigurationer og displays mv.
  • SOLIDWORKS MBD giver også brugerne den fleksibilitet at skabe en 3D PDF skabelon. Som vist i videoen, kan 3D kig, miniaturelister, billeder, tabeller, titler og noter alle tilpasses til mere effektiv kommunikation med læserne.
  • Når alt det forudgående er klargjort, kan 3D PDF filen offentliggøres i SOLIDWORKS MBD og tilføjes CAD vedhæftninger med Adobe Reader.

 

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"Har deltaget på ETUX mange gange før. Kommer for at høre om de nye ting indenfor Edgecam, få sparring inden for branchen og møde menneskerne bag Edge-Team. "
Thomas Larsen
SVM Bearbejdning A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev