Mindsk programmeringstid, materialeforbrug og programmeringsfejl markant

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Se de fede nye fordele ved RADAN 2022

Hvis din virksomhed arbejder med pladeproduktion, kender du sikkert til problemer med lange programmeringstider, et stort materialeforbrug og kostbare programmeringsfejl. Der findes heldigvis en rigtig god løsning til dine problemer! Danmarks førende software til pladebearbejdning, RADAN, kan hjælpe dig af med problemerne.

Med RADAN får du en række unikke produkter, der hjælper dig på vej. Blandt andet får du Radbend, der er med til at eliminere programmeringsfejl til kantpresseren og samtidig generere en nøjagtig udfoldning. Derudover kan du få hjælp til at mindske dit materialeforbrug og programmeringstid med Radprofile. Med Radtube kan du hurtigt og effektivt generere nest af dine røremner og NC-program til din rørlaserskæremaskine. Disse er blot nogle af de produkter i RADAN, der er med til at optimere din plade- og rørbearbejdning. 

RADAN’s store program-pallette kan desuden bruges til alt fra programmering af laserskærer, revolverstanser, vandskærer, flammeskærer, plasmaskærer og til kantpressere. Desuden giver RADAN dig unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP-systemet og returnere information tilbage om status.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »