Mindsk programmeringstid, materialeforbrug og programmeringsfejl markant

Application Engineer, B.Sc.Me.

Thomas Hougaard Skipper

Hvis din virksomhed arbejder med pladeproduktion, kender du sikkert til problemer med lange programmeringstider, et stort materialeforbrug og kostbare programmeringsfejl. Der findes heldigvis en rigtig god løsning til dine problemer! Danmarks førende software til pladebearbejdning, RADAN, kan hjælpe dig af med problemerne.

Med RADAN får du en række unikke produkter, der hjælper dig på vej. Blandt andet får du Radbend, der er med til at eliminere programmeringsfejl til kantpresseren og samtidig generere en nøjagtig udfoldning. Derudover kan du få hjælp til at mindske dit materialeforbrug og programmeringstid med Radprofile. Med Radtube kan du hurtigt og effektivt generere nest af dine røremner og NC-program til din rørlaserskæremaskine. Disse er blot nogle af de produkter i RADAN, der er med til at optimere din plade- og rørbearbejdning. 

RADAN’s store program-pallette kan desuden bruges til alt fra programmering af laserskærer, revolverstanser, vandskærer, flammeskærer, plasmaskærer og til kantpressere. Desuden giver RADAN dig unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP-systemet og returnere information tilbage om status.

Relaterede nyheder

Vi gør klar til årets første elevseminar!

Efter næsten halvandet år med nedlukning, hvor vi ikke har haft mulighed for at afholde vores årlige elevseminarer til lærlinge og studerende i vores certificeringsprogram, kan vi endelig offentliggøre datoerne for næste elevseminar.

Læs mere »

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.