Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Lis-Linette Knoth Grand

Marketing, Kommunikation & HR Manager
T70 20 03 92
Emner

Radan - 40 års jubilæum med at optimere pladeproduktion

07/04/2016

Radan kan tælle intet mindre end 40 års erfaring i at levere dedikerede CAD/CAM løsninger til pladeindustrien. Sidste år kom Radan for alvor ind på det danske marked, da vi hos Edge-Team overtog forhandlingen af alle Radans produkter i Danmark.

I kraft af vores 10 år i branchen, vores markedsindsigt og erfaring i at levere og supportere CAD og CAM systemer til det industrielle marked - virkede det som et logisk skridt for os at tage Radan med i produktporteføljen.

Og vi har også fået bekræftet, at der er et stort marked for Radan i tyndpladeindustrien på det danske marked.

 

Radan kan dække nogle særlige behov for jer, der arbejder med pladebearbejdning, fordi programmet nogle unikke funktioner, der mindsker programmeringstiden, materialeforbruget og programmeringsfejl. Funktioner, der netop er udviklet som følge af 40 år på markedet og et tæt samarbejde med kunderne.

Radan kan ikke blot hjælper pladeproducenter med at få det fulde overblik over hele pladeproduktionen – det giver et bedre flow, som bliver mærkbart flere steder i produktionen.

Hos Edge-Team oplever vi hos vores kunder, at finjusteringen er bedre, så de sparer mange ressourcer i forbindelse med efter­bearbejdningen. Produktet, der kommer ud af laseren, er bedre og kræver derfor ikke efterbearbejdning i samme omfang som før.

Desuden er Radan med til at optimere andre processer, som før var meget tidskrævende f.eks. kræver tilbudsgivning for pladeproducenter kun få klik, når de arbejder i Radan.

Så arbejder du med pladebearbejdning - så anbefaler jeg, at du ser nærmere på Radan.

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"Vi kommer på ETUX for at opdatere os i en travl hverdag. Dette er vores 5. år vi er afsted. "
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev