Ny CAM specialist til vores team

Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

  • Læs mere om Edge-Teams stærke hold af supportere her

Hos Edge-Team har vi god grund til at være i godt humør. Vi startede nemlig året ud med at byde velkommen til en ny CAM specialist.

Hasse Dahl-Sørensen er i januar 2021 blevet ansat som Application Engineer på CAM teamet og kommer med stor ekspertise.
Hasse er uddannet industritekniker og har en stærk faglig baggrund på talentspor. Det har ført ham til stillinger som både værktøjsmager og industritekniker, hvor han blandt andet har arbejdet med fremstilling af prototyper. Hans hovedområde har altid været fræsning, og han har i tidligere stillinger haft ansvar for egne fræsere. De seneste 9 år har han arbejdet med stor set alt indenfor fræsning.

Han kommer med en stor erfaring indenfor EDGECAM – et program han selv har været meget glad for at bruge i tidligere stillinger – og forstår derfor både fordelene og problemstillingerne man kan opleve, når man arbejder med programmet. Hasse har altså en masse brugererfaring og stor know-how, han har derfor det helt rette udgangspunkt til at sætte sig i kundernes sted og yde den helt rigtige support til Edge-Teams kunder.

Hasse vil varetage daglig support for vores kunder, indkøringsprojekter og rådgivning ift. automatisering i produktionen. Han sidder til dagligt i Odense, hvor han vil varetage daglig support og kurser. Men han kommer også til at være en del onsite hos produktionsvirksomhederne til indkøring på maskinerne.

Hasse ser frem til at kunne hjælpe både nuværende og fremtidige kunder med EDGECCAM, WORKNC og NC SIMUL. Vi er glade for, at Hasse er blevet en del af vores team!

Glæd jer til at møde Hasse – han bringer stor erfaring til vores supportteam og så er han bare en fin fyr.
Hasse ser frem til at supportere jer, når I løber ind i udfordringer.

Relaterede nyheder

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.