Mød vores nye CAM-ekspert, vores business supporter og vores digital marketing specialist!

Lis-Linette Knoth Grand
Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

I denne uge har vi haft fornøjelsen af at byde velkommen til tre nye kollegaer i vores team. Her kan du læse lidt om vores nyeste CAM ekspert, vores business supporter og vores digital marketing specialist, der alle skal være med til at styrke vores hold, og hjælpe vores kunder i mål.

Thomas Larsen er vores nyeste CAM ekspert, og han skal hjælpe vores kunder med EDGECAM, WorkNC og NCSimul. Thomas har en enorm indsigt i CAM og især i EDGECAM, da han de sidste 18 år har arbejdet i branchen, hvor han har stået med 3- og 5-akset bearbejdning. I 14 af disse har han stået med EDGECAM! Vi er sikre på, at Thomas er den helt rigtige til at hjælpe og supportere vores kunder, da han forstår fordelene ved programmet, men også kender til nogle af de problematikker, man kan møde. For han har jo selv stået der, hvor vores kunder står. Vi er glade for at have Thomas med på holdet, og han sidder klar til at hjælpe vores CAM kunder med deres udfordringer og spørgsmål.

Maybritt Drexel er ansat som business supporter og varetager en længere række opgaver, der skal hjælpe den administrative del af Edge-Team. Hun varetager blandt andet en intern salgsfunktion, er vores kursuskoordinator, og er en ekstra kontaktperson for vores kunder.

Thomas Jepsen er vores nye digital marketing specialist, og sidder med opgaver som content creation, SEO og kampagner. Men hans vigtigste opgave vil være at gøre det nemt for vores kunder at finde svar på deres spørgsmål på vores digitale medier.

Vi er utroligt glade for at få endnu flere kloge hoveder med på holdet, og vi er sikre på, at vores kunder kommer til at få en endnu bedre oplevelse, når de er i kontakt med os. Tag godt imod dem.

Relaterede nyheder