Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Mattias Green Adamsen

Salgskonsulent
T70 20 03 92
Emner

Mine damer og herrer, det er blevet tid til ”robot kæmpe tid”!

18/10/2016

På en fredag ​​eftermiddag i april i år, er jeg 8 kilometer øst for Downtown Los Angeles og venter i kø for at komme ind et lager. De åbner dørene og scanner min billet. Med følgeskab af en ivrig menneskemængde, zig-zagger vi ind gennem en kulsort og snoet korridor, som munder i en enorm arena. I centrum af pladsen ligger en massiv kube dækket i plexiglas og udstyret med scenelys og forskellige ”ødelæggelsesenheder”. Som mine øjne kortvarigt justeres, slås jeg for at komme til forreste række – utålmodigt ventende på den fantastiske oplevelse der venter.

Publikum er elektriske og DJ´en varmer publikum op, lige som det første sæt af robotter kommer ind i arenaen for at kæmpe (OMG… disse robotter er virkelig større end de ser ud på TV). Robotternes sikkerhedsanordning er fjernet, deres hold forlader arenaen, dørene er låst og kampen er ved at begynde.

ROBOTTER AKTIVERET?!
RØDT HOLD KLAR?!
BLÅT HOLD KLAR?!
3 ... 2 ... 1 …
WOW!

Jeg var nu publikumsvidne til optagelse af flere episoder af BattleBots Sæson 2! Jeg er en stor fan af showet og intet kan sammenlignes med at opleve det live. Der er en grund til, at terningen er omgivet i skudsikkert glas - robotter affyres i hele arenaen og smadres i bitte små stykker, mens gnisterne flyver, knive skærer som i metal, som hamrer der smadrer på rustninger og droner eksploderer genstande som går til i ild. Disse meget detaljerede designede maskiner, er ganske simpelt enestående mesterværker. De fleste dele er specialdesignet i CAD og ​​CNC´ed til meget snævre tolerancer. SOLIDWORKS er kernen i mange af disse designs for at optimere styrken, minimere vægten og sikre præcis placering af alle interne komponenter. Motorer, batterier, kontrolbokse og ledninger er meget sarte, så deres placering og beskyttelse er altafgørende for deres overlevelse.

Og fik jeg nævnt deres våben? Disse våben er virkelig så hårde som de ser ud. Du forstår entydigt omfanget af deres magt, når en 250 pund robot befinder sig på enden af en modstanders klinge og bliver kastet rundt som en badebold. Disse kreative teams drømmer stort med våben såsom roterende knive, spinnende spidse trommer, pneumatiske flipping mekanismer, massive hamre, fastspændte kæber og flammekastere. Med det hele på spidsen og i spil, ved disse dedikerede ingeniører, beslutningstagere, hobbyfolk, designere og maskinarbejdere, at to robotter kommer ind i ringen - men kun én kommer ud igen. Se Videoen nedenfor

 

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
19. December 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Mold Design
21. December 2017, Egå
Edgecam Code Wizard
08. January 2018, Sorø

Nyt fra bloggen

Mens alle går i sort
Mens alle går i sort, fokuserer vi i Edge-Team på at gøre det, vi gør bedst - nemlig levere gode kundetilpassede CAD/CAM løsninger. Og ikke hurtige hovsa-løsninger. ...

Kunderne siger

"Jeg har et godt samarbejde med Edge-Team og når behovet opstår er supporten god. Alt konstruktion foregår ved hjælp af SOLIDWORKS, som udgør største delen af mit arbejde.  "
Tommy Sørensen
Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev