Gratis og online DriveWorks-kursus – tilmeld dig her

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Tilmeld dig et DriveWorks-kursus, hvor du ikke kun hører teorien bag, men også selv kommer til at få muligheden for at benytte din nye viden i praksis.

Er du træt af langsommelige processer, når det kommer til at skabe næsten identiske designs til forskellige kunder?

Løsningen på udfordringen hedder DriveWorks.

Tirsdag d. 29. november i tidsrummet 9:00-16:00 afholder vi et online DriveWorks-kursus, og vi håber at se dig til kurset!

Hvad kan DriveWorks?

DriveWorks er til dig, der skaber næsten identiske designs fra gang til gang, og som ønsker at spare tid ved denne proces ved at få automatiseret bagvedliggende, interne systemer. Det kan du gøre ved at oprette et bibliotek med komponenter ved hjælp af intelligent genbrug af filer.

Dette vil gavne både dig og kunden, da begge vil opleve, at processen fra første interesse i produktet til endelig tilbudsgivning vil være effektiviseret. Du kan hurtigt besvare salgsforespørgsler med nøjagtige dokumenter.

Ved en automatisering af processerne vil du også opleve, at typiske fejl i design til design vil blive elimineret. DriveWorks er stærkt forbundet med SOLIDWORKS, og du kan derfor automatisere dine SOLIDWORKS-parts, assemblies og detaljerede tegninger, og du har også fuld kontrol over navngivning af filer, skulle du ønske at benytte intelligent navngivning af filer til at oprette et bibliotek med parts.

Herudover løser DriveWorks også disse behov for dig ved at:

  • Forbedre kvaliteten af dine produkter
  • Spare dig tid med automatiserede SOLIDWORKS-opgaver
  • Lade dig bruge dine kræfter andetsteds i virksomheden

Dine nøjagtige produktionstegninger vil du for eksempel kunne gemme i filformaterne PDF, JPEG, DWF og DWG.

Kunne du tænke dig at lære mere om DriveWorks?

Tilmeld dig kurset her.

Vi ser frem til at lære dig en masse tips og tricks, som du kan benytte i skabelsen af dine egne produktdesigns.

Og vi glæder os til at hjælpe dig i gang på din DriveWorks-rejse, så du får mest muligt ud af alt dét, som DriveWorks kan!

Relaterede nyheder

solidworks er cad software, som bruges til at tegne i 3D, og solidworks pdm er til nem datadeling

Hvad er CAD software?

CAD-software kan bruges til at designe alt fra bygninger, broer og veje til maskiner, elektronik og mode. Det er almindeligt anvendt i ingeniørfag, arkitektur, design og produktion.

Læs mere »