EDGECAM kurser i Designer eller i Advanced Milling i Juni 2023 

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Du kan tilmelde dig kurserne lige her: https://edge-team.com/kurser/edgecam-kurser 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger.

Vi har stadig ledige pladser til vores EDGECAM kurser i Designer og Advanced Milling

EDGECAM er en vigtig ressource for produktionsvirksomheder, og hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder og udnytte programmet fuldt ud, tilbyder vi kurser efter dit behov. Lige nu har vi stadig ledige pladser til vores EDGECAM kurser i Designer og Advanced Milling, hvor du som kunde kan købe en plads og få en ekstra plads med gratis.

EDGECAM Designer-kursus

Vores EDGECAM Designer-kursus finder sted den 19.-20. juni. EDGECAM Designer er et redigeringsværktøj i verdensklasse, der er tilgængeligt gratis for virksomheder, der er med i vores serviceaftale. Dette CAD/CAM-program er specielt designet til at styrke din produktion og give dig en konkurrencemæssig fordel. Hvis du deltager i dette kursus, får du ikke kun mulighed for at forbedre dine evner, men du vil også lære de nyeste bearbejdningsstrategier og bedste praksis.

EDGECAM – Advanced Milling-kursus

Hvis du har brug for at forbedre og styrke dine kompetencer i EDGECAM, er vores Advanced Milling-kursus det rigtige valg for dig. Næste kursus, der afholdes den 21.-23. juni, giver dig en omfattende opdatering på avanceret fræsning i EDGECAM og viser dig, hvordan du kan opnå de bedste resultater ved hjælp af de nyeste teknikker og strategier. Det er en fantastisk mulighed for at udvide dine færdigheder og øge effektiviteten i din produktionsproces.

Begge kurser henvender sig til medarbejdere, der arbejder dagligt med EDGECAM

Begge kurser henvender sig til medarbejdere, der arbejder dagligt med EDGECAM, og vi har skræddersyet indholdet for at imødekomme dine behov og udfordringer. Vores erfarne undervisere vil guide dig gennem kurserne og sikre, at du får mest muligt ud af din tid hos os.

Denne gang bliver kurserne afholdt i Odense

Begge kurser afholdes i Odense, og vi tilbyder dig en unik mulighed for at deltage i dem. Vi har et begrænset antal pladser til rådighed, og tilmeldingerne følger princippet “først til mølle”. Derfor anbefaler vi dig at tage handling hurtigst muligt og sikre din plads.

Som et ekstra incitament tilbyder vi en fantastisk deal:

Hvis du køber en plads til dig selv, kan du tage en kollega med gratis! Det betyder, at du og din kollega kan lære sammen og opnå endnu bedre resultater i jeres daglige arbejde med EDGECAM. Dette tilbud er gyldigt i 14 dage fra offentliggørelsesdatoen for dette blogindlæg, så sørg for at udnytte det før det udløber.

Besøg vores kursus side for at læse mere om datoerne, priserne og det specifikke indhold for hvert kursus. Her finder du også detaljeret information om, hvordan du tilmelder dig.

Vi ser frem til at byde dig og dine kollegaer velkommen på vores EDGECAM kurser og hjælpe jer med at styrke jeres kompetencer og øge produktiviteten i jeres virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger.

Relaterede nyheder