Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

WorkNC CAD-CAM

WorkNC er det mest alsidige CAM-system fra 2.5D op til 5-akset fræsning, uden at gå på kompromis med kravene, der er til automatisering i dag.

WorkNC er et ”i en klasse for sig”-CAM-system, der tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed. Værktøjsbanerne i WorkNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet. Der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen med brug af Sequences og Advanced Toolform.

 

WorkNC 3 + 2-indeksering

WorkNC har flere muligheder for at sikre, at de vinkler, der kræves til 3 + 2-fræsning, kan opnås på en bestemt maskine - selvfølgelig uden kollision. Kollisioner på værktøjer, værktøjsholdere, fiksturer mm. kan undgås automatisk ved hver værktøjsbane. Programmet tilbyder selvfølgelig også en komplet simulering af maskinen og værktøjsbanerne, til verificering af fremstillingsprocessen, før nc-koden sendes til maskinen.

 

WorkNC højeffektiv skrubbearbejdning

WorkNC’s skrubstrategier genererer værktøjsbaner med mindst mulige luftspåner, lokale tilbagetræk, rundinger i hjørnerne ved HSC-bearbejdning og undgår ramp-bevægelser, når det ikke er nødvendigt. Baseret på det aktuelle emne bestemmer WorkNC, hvilke zoner der skal fjernes materiale i. Den dynamiske styring af emnet sikrer desuden fræseprocessen. Værktøjer og værktøjsholdere tages i betragtning i real-time-opdateringen af skrubbanerne. Dette eliminerer enhver risiko for kollision, uanset længden af de anvendte værktøjer.

 

WorkNC 5-akset

WorkNC øger produktiviteten på et meget konkurrencepræget område og hjælper virksomheder fra flere brancher med at få markedsandel. Vi i Edge-Team er meget motiverede og dedikerede for at sikre, at du får fuld fordel af din nye softwareløsning fra Vero.

WorkNC 5-Axis er CAD / CAM-løsningen, der bringer alle fordelene ved 5-akset fræsning til alle brugere ved markant at forenkle kompleksiteten af denne nye teknologi med integreret kollisionssikring.

Den 5-aksede simultane bearbejdning giver brugeren mulighed for direkte at generere 5-aksede fræsebaner på emnets 3D-geometri. Disse universelle 5-aksede værktøjsbaner giver brugeren mulighed for hurtigt at bearbejde de mest komplekse emner med maksimal pålidelighed.

 

WorkNC uovertruffen sletbearbejdning

WorkNC genererer automatisk fræsebaner til sletbearbejdning, og de krævede parametre kan hurtigt indtastes via det brugervenlige interface. Brugerne kan vælge mellem en lang række nøgle-optioner (tangentiel forlængelse, punkttolerance, beregningsnøjagtighed, spiralovergange) for præcist at specificere den ønskede kvalitet på sletbearbejdningen. Med mere end 20 sletstrategier er WorkNC en af de mest omfattende CAD / CAM-

løsninger på markedet. Fra disse strategier kan brugerne vælge den bedst mulige variation for det bestemte emne, uanset hvor kompliceret geometrien for denne del er.

 

WorkNC-boring og 2D-bearbejdning

WorkNC 2D og Drill Machining er komplette løsninger til fremstilling af prismatiske dele og programmering af alle huller i emnerne. Disse funktioner kan bearbejde kurver, overflader og geometrier samt programmere de nødvendige huller, uanset om de allerede findes på CAD-modellen eller ej.

WorkNC
Embedded thumbnail for WorkNC CAD-CAM
Mød vores ekspert
Application Engineer
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

5-Axis Curveset Automatic Creation

Embedded thumbnail

Bottom Stock Allowance

Embedded thumbnail

New Rolling Strategy

Embedded thumbnail

5-Axis Advanced Toolform

Kampagne: Store besparelser på SOLIDWORKS løsninger

Særlige tilbud på flere forskellige Standalone løsninger fra SOLIDWORKS: Simulation, Composer, Inspection, MBD, Visualize Professional, PDM Professional - se mere om de aktuelle kampagner. 

Case: Mere komplekse produkter kræver avanceret simulering

Når der skal løftes rigtig tunge emner, er Certex blandt de førende virksomheder i Europa. Certex leverer løfteudstyr til en lang række brancher som byggeri og anlæg,...

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
20. November 2019, Sorø
SOLIDWORKS PDM Professional (Admin)
20. November 2019, Odense
SOLIDWORKS Sheet Metal
25. November 2019, Egå

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS 3D CAD - Hvilken pakke skal jeg vælge?
Standard, Professional eller Premium?  Valget af SOLIDWORKS-pakke afhænger af hvilke opgaver I skal hjælpe jeres kunder med at løse. Læs med herunder for at komme nærmere et svar. Eller ring til en af vores eksperter og få en...

Kunderne siger

"Deltaget på gratis Customerday i PDM og på PDM bruger kursus: God forlængelse af den tidligere Customerday. På kurset får man lov til selv at afprøve PDM systemet, og får en god forståelse for, hvad det kan gøre for ens egen dagligdag.  "
Thomas Damgaard
Jual A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding