Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

WorkNC CAD-CAM

WorkNC er det mest alsidige CAM-system fra 2.5D op til 5-akset fræsning, uden at gå på kompromis med kravene, der er til automatisering i dag.

WorkNC er et ”i en klasse for sig”-CAM-system, der tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed. Værktøjsbanerne i WorkNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet. Der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen med brug af Sequences og Advanced Toolform.

 

WorkNC 3 + 2-indeksering

WorkNC har flere muligheder for at sikre, at de vinkler, der kræves til 3 + 2-fræsning, kan opnås på en bestemt maskine - selvfølgelig uden kollision. Kollisioner på værktøjer, værktøjsholdere, fiksturer mm. kan undgås automatisk ved hver værktøjsbane. Programmet tilbyder selvfølgelig også en komplet simulering af maskinen og værktøjsbanerne, til verificering af fremstillingsprocessen, før nc-koden sendes til maskinen.

 

WorkNC højeffektiv skrubbearbejdning

WorkNC’s skrubstrategier genererer værktøjsbaner med mindst mulige luftspåner, lokale tilbagetræk, rundinger i hjørnerne ved HSC-bearbejdning og undgår ramp-bevægelser, når det ikke er nødvendigt. Baseret på det aktuelle emne bestemmer WorkNC, hvilke zoner der skal fjernes materiale i. Den dynamiske styring af emnet sikrer desuden fræseprocessen. Værktøjer og værktøjsholdere tages i betragtning i real-time-opdateringen af skrubbanerne. Dette eliminerer enhver risiko for kollision, uanset længden af de anvendte værktøjer.

 

WorkNC 5-akset

WorkNC øger produktiviteten på et meget konkurrencepræget område og hjælper virksomheder fra flere brancher med at få markedsandel. Vi i Edge-Team er meget motiverede og dedikerede for at sikre, at du får fuld fordel af din nye softwareløsning fra Vero.

WorkNC 5-Axis er CAD / CAM-løsningen, der bringer alle fordelene ved 5-akset fræsning til alle brugere ved markant at forenkle kompleksiteten af denne nye teknologi med integreret kollisionssikring.

Den 5-aksede simultane bearbejdning giver brugeren mulighed for direkte at generere 5-aksede fræsebaner på emnets 3D-geometri. Disse universelle 5-aksede værktøjsbaner giver brugeren mulighed for hurtigt at bearbejde de mest komplekse emner med maksimal pålidelighed.

 

WorkNC uovertruffen sletbearbejdning

WorkNC genererer automatisk fræsebaner til sletbearbejdning, og de krævede parametre kan hurtigt indtastes via det brugervenlige interface. Brugerne kan vælge mellem en lang række nøgle-optioner (tangentiel forlængelse, punkttolerance, beregningsnøjagtighed, spiralovergange) for præcist at specificere den ønskede kvalitet på sletbearbejdningen. Med mere end 20 sletstrategier er WorkNC en af de mest omfattende CAD / CAM-

løsninger på markedet. Fra disse strategier kan brugerne vælge den bedst mulige variation for det bestemte emne, uanset hvor kompliceret geometrien for denne del er.

 

WorkNC-boring og 2D-bearbejdning

WorkNC 2D og Drill Machining er komplette løsninger til fremstilling af prismatiske dele og programmering af alle huller i emnerne. Disse funktioner kan bearbejde kurver, overflader og geometrier samt programmere de nødvendige huller, uanset om de allerede findes på CAD-modellen eller ej.

WorkNC
Embedded thumbnail for WorkNC CAD-CAM
Mød vores ekspert
Application Engineer
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

5-Axis Curveset Automatic Creation

Embedded thumbnail

Bottom Stock Allowance

Embedded thumbnail

New Rolling Strategy

Embedded thumbnail

5-Axis Advanced Toolform

TechTips: Lær de nyeste tips og tricks indenfor Edgecam og SOLIDWORKS

Vi kommer løbende med input, inspiration og forkellige tips - vi kan slet ikke lade være. Og vi så vil gerne dele vores viden med jer. 
Så følg med på vores TechTips!

Case: Supersmå satellitter kommer hurtig på arbejde ude i rummet

Derude i rummet langt over vores hoveder kredser de. I tusindvis af små og store satellitter, som både udfører en lang række uvurderlige måle- og overvågningsopgaver og gør det...

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"CAD/CAM sammenspillet mellem Solidworks og Edgecam er en fornøjelse i en travl hverdag, det fungerer bare. "
Gert Thirup
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding