Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Tombstone Manager

Hvis du har flere emner i din maskine - hvad enten de er ens eller ej - så kan du spare en masse værktøjsskift med Tombstone Manager.

Spar værktøjsskift og få flere produktionstimer i dine maskiner

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, og er med til at øge produktiviteten samt lette programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner - hvad enten de er ens eller ej.

Det er ikke et optimeringsværktøj udelukkende til kuber, men i høj grad anvendeligt i en produktion, når man har flere emner i sin maskine - uanset om det er 3, 4 eller 5 akset. 

Du kan spare en masse værktøjskift og dermed udnytte maskinen bedre, hvem vil ikke gerne have flere produktionstimer i sin maskine? 

Serieproduktion eller mange forskellige emner?

Tombstone Manager hjælper dig med at optimere bearbejdningen, så du får færrest mulige værktøjsskift. Der er ikke begrænsninger på antal emner eller hvor mange forskellige emner. Du programmerer i Edgecam, og Tombstone Manager samler herefter alle programmer i ét intelligent Multi Part Setup, som bearbejder alt, hvad den kan med samme værktøj på alle emner, før der skiftes værktøj. 

På den måde er der sparet en masse værktøjskift og en masse tid. Dette Multi Part Setup kan optimere bearbejdningen ved både ens og forskellige emner.

Få mere oppetid på maskinen

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan det kan optimere jeres bearbejdningscenter, øge oppetid på maskinen og spare tid. Vi hjælper dig med den rette løsning og den rette pris – kontakt os på telefon 70 200 392 eller via info@edge-team.com

Edgecam
Embedded thumbnail for Tombstone Manager
Mød vores ekspert
Application Engineer
70 20 03 92

Se flere videoer

Embedded thumbnail

Edgecam Tombstone Manager del 1

Embedded thumbnail

Edgecam Tombstone Manager del 2

Fokus: Derfor er SolidWorks det bedste 3D CAD software

Edge-Team hjælper dig med Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Case: Edge-Team hjalp med udfordringerne i et nyt avanceret emne

Jannick Thulstrup fortalte, at de straks var interesserede i emnet, da Kvisgaard fik forespørgslen fra H. Henriksen. Det var et spændende emne og et spændende produkt, men de...

Næste kurser

SOLIDWORKS Recap 2014 til 2019
30. January 2020, Odense
SOLIDWORKS Advanced Part Modeling
03. February 2020, Egå
Edgecam Ultimate Milling
04. February 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Large assembly troubleshoot
Hardware troubleshoot 1. Data transfer speed er for lav Netværkshastighed: Lave en pack and go (husk toolbox og alle referencer), placér dette i en temp-mappe, og tjek hastigheden. (husk flueben i...

Kunderne siger

"Vi kommer på ETUX for at opdatere os i en travl hverdag. Dette er vores 5. år vi er afsted. "
Christian Pedersen
Maskinfabrikken Asa-Tor A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding