Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Salgskonsulent
T70 20 03 92

Mattias Green Adamsen

Matthias kommer med en baggrund i salgsbranchen. Han startede i detail og senere hen som KAM inden for software/it branchen. Mattias har gennem 4 år arbejdet med direkte salg og relations opbyggende salg. Han blev en del af edge-team i 2015 og startede uden den store erfaring inden for 3D CAD og CAM verden. Men igennem intern uddannelse og masser af dialog med vores kunder, har han fået en stor indsigt og forståelse lige fra pladebearbejdning til mold-flowanalyse. Mattias har snakketøjet i orden, skaber gode relationer til nye og eksisterende kunde og han har et højt energi niveau og drive.   

Mattias bruger sin fritid til at hygge om kæresten og deres fælles hund. Han har stor passion for sundhed og går op i personlig udvikling. Lader sig ofte inspirere af succeshistorier inden for erhvervslivet, som han bruger i sit daglige arbejde med åbning af døre og spændende muligheder med nye kunder.  

 

SolidWorks certificeringer: 
  • Tele Sales/Prospecting (CSPS)

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

SOLIDWORKS Assembly Modeling
21. August 2017, Middelfart
ETUX - Customerday - Edgecam 3D-bearbejdning
22. August 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. August 2017, Egå

Nyt fra bloggen

Har du behov for at opdatere din SNL?
  Hvis du har behov for at opdatere din licensserver, så skal du se med her.   I videoen nedenfor giver Peder dig en metode til, hvordan du ændrer eller tilføjer et licensnummer i din eksisterende installation...

Kunderne siger

"SOLIDWORKS hjælper med at minimere fejl i konstruktion og design. Har et super samarbejde med Edge-Team og deres support. "
Thomas Pedersen
Influx a/s
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev