Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Area Sales Manager - Fyn
T70 20 03 92
MMobil: 31 33 87 15

Brian Pelle Pedersen

Pelle er vores Area Sales manager på Fyn og hans fokus er at fokusere på udvikling og tekniske løsninger for Edge-Teams kunder.

Pelle er oprindelig uddannet skibsbygger på Lindø værftet. Efterfølgende arbejdede han på tegnestuen som konstruktør, koordinator og kontaktperson for produktionen. Han har desuden også arbejde 6 år som procesoperatør.

Han tog derefter et skift til salg og rådgivning med metalindustrien som fagområde, da han skiftede til en stilling som Salgskonsulent/Metal formand hos Viktech. Pelle fandt sit rette kald i salg og rådgivning - og han er glad for at blive i den industrielle branche, hvor han virkelig hører hjemme.

Pelle er far til 4 og bor på Fyn i lille Munkebo sammen med sin kone Maria. Den fritid, der er, bruger Pelle på familie, udflugter, og lidt motion i form af fitness eller en kort løbetur.

 

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

SOLIDWORKS Assembly Modeling
21. August 2017, Middelfart
ETUX - Customerday - Edgecam 3D-bearbejdning
22. August 2017, Middelfart
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. August 2017, Egå

Nyt fra bloggen

Har du behov for at opdatere din SNL?
  Hvis du har behov for at opdatere din licensserver, så skal du se med her.   I videoen nedenfor giver Peder dig en metode til, hvordan du ændrer eller tilføjer et licensnummer i din eksisterende installation...

Kunderne siger

"Vi er gearet til at følge med den vækst vi er inde i både når det gælder produktudvikling, produktionsgrundlag og sammenhæng mellem de forskellige it-systemer og funktioner i virksomheden. Det havde vi ikke været, hvis vi ikke havde truffet beslutningen om at indføre SOLIDWORKS. "
Benny Burmester, Udviklingschef
Ergonomic Solutions
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev