Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu
Area Sales Manager - Fyn
T70 20 03 92
MMobil: 31 33 87 15

Brian Pelle Pedersen

Pelle er vores Area Sales manager på Fyn og hans fokus er at fokusere på udvikling og tekniske løsninger for Edge-Teams kunder.

Pelle er oprindelig uddannet skibsbygger på Lindø værftet. Efterfølgende arbejdede han på tegnestuen som konstruktør, koordinator og kontaktperson for produktionen. Han har desuden også arbejde 6 år som procesoperatør.

Han tog derefter et skift til salg og rådgivning med metalindustrien som fagområde, da han skiftede til en stilling som Salgskonsulent/Metal formand hos Viktech. Pelle fandt sit rette kald i salg og rådgivning - og han er glad for at blive i den industrielle branche, hvor han virkelig hører hjemme.

Pelle er far til 4 og bor på Fyn i lille Munkebo sammen med sin kone Maria. Den fritid, der er, bruger Pelle på familie, udflugter, og lidt motion i form af fitness eller en kort løbetur.

 

 

Bliv en del af teamet

Send en ansøgning til job@edge-team.com

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
23. October 2017, Egå
SOLIDWORKS SheetMetal
26. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Weldments
30. October 2017, Egå

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS 2018 - What's New
SOLIDWORKS kommer med en lang rækker nyheder og features i 2018. Hertil kan andet nævnes; innovativ ny bruger oplevelse, et mere kraftfuld 3D Interconnect, Cloud forbundet SOLIDWORKS og Sheet Metal features der forbedrer...

Kunderne siger

"Vi har gået fra 2D til 3D konstruktion stort set uden problemer. Vi er langt mere konkurrencedygtige i dag. Faktisk har vi købt 9 licenser på under halvandet år. Solidworks har været et rigtigt godt match for os. "
Kenneth Doolewerdt
Scansteel Production
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev