Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Kursus: ETUX - Customerday - PDM

Få styr på din datahåndtering, fejl i revisionsstyring og undgå dobbeltarbejde. Lyder mere tid til at tegne interessant? Vil du koncentrere dig om at konstruere når du arbejder i stedet for at skulle bruge din dyrebare tid på at søge efter revisioner i gamle projekter? Er det en udfordring at holde styr på jeres forskellige CAD data og sikre at du bruger den seneste revision hvis flere arbejder på samme projekt?
Kommende kurser
Dato
Sted
Varighed
Pris
Status
Dato: 07/11/2017
Sted: Middelfart
Varighed: 3 timer
Pris: Gratis for Edge-Teams kunder
Status: Ledige pladser
Beskrivelse

Ovenstående er en del af mange virksomheders hverdag og rigtig meget spildtid bliver brugt på dette. Derfor har vi lavet et gratis tilbud til dig, som er vores kunde, så du kan hører nærmere om SOLIDWORKS Standard PDM, samt hvordan du kan få det optimale ud af det værktøj, som findes i din SOLIDWORKS værktøjskasse, når du har en Professionel eller Premium licens i din virksomhed.

Solidworks PDM Standard er en data management løsning til mindre arbejdsgrupper miljøer i et geografisk sted. Inkluderet i SOLIDWORKS Professional og Premium. PDM Standard hjælper SOLIDWORKS og/eller DraftSight brugerne nemt og effektivt med at organisere og administrere deres data. PDM Standard kan nemt opgraderes til PDM Professional, hvis og når behovene ændrer sig.

 • Simpel styring af dit teams CAD data

 • Versionsstyring for både mindre ændringer og omfattende revisioner, sikrer jer imod tab af data

 • Integrerede workflows automatiserer jeres processer omkring udvikling og godkendelse og sikrer mere effektiv vurdering og frigivelse af de endelige designs

 
Agenda for PDM Customerday:
 • Hvad er SolidWorks PDM?

 • SolidWorks PDM Interface

 • Fil kreation og Chek in

 • Revisionsstyring af data

 • Filreferencer assemblies, parter, tegninger mm.

 • Søgninger, PDM er også et søgeværktøj

 • Worksflow og notifikationer

 • BOM muligheder

 • Arbejdet i SolidWorks og demo

 
Adresse:

Værkstedsvej 12

5500 Middelfart

 

Tid:

kl. 12:30 - 15:30 

 

ETUX - Customerdays:

Hos Edge-Team ønsker vi at være med til at skabe udvikling og styrke processerne hos vores kunder, derfor har vi udvidet vores ETUX koncept. Det handler i høj grad om, at give vores kunder inspiration til nye arbejdsmetoder og til nye muligheder i deres software med det klare formål at være med til at optimere arbejdsprocesser, kvalitet og dermed udbyttet for kunden.

Hvilket betyder, at vi løbende vil tilbyde vores kunder særlige fordele, som f.eks. webinars, fyraftensmøder, inspirationsseminar samt tips & tricks fra vores eksperter. 

Edge-Teams afbudsregler ift med kurser kan ses her >>

x

Tilmelding

Kursus:
Start dato:
Slut dato:
Varighed:
Sted:
Info:

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
23. October 2017, Egå
SOLIDWORKS SheetMetal
26. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Weldments
30. October 2017, Egå

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS 2018 - What's New
SOLIDWORKS kommer med en lang rækker nyheder og features i 2018. Hertil kan andet nævnes; innovativ ny bruger oplevelse, et mere kraftfuld 3D Interconnect, Cloud forbundet SOLIDWORKS og Sheet Metal features der forbedrer...

Kunderne siger

"Waveform er rent win-win for os. Værktøjerne holder længere og man sparer meget tid pr. emne. Det har været en rigtig god investering for os. "
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev